• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2018

13:11

(VIDEO) U ZVEZDU NI ZA 5 MILIONA EVRA! Stojković prekinuo Pantićev intervju!

Partizan

(VIDEO) U ZVEZDU NI ZA 5 MILIONA EVRA! Stojković prekinuo Pantićev intervju!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić istakao je da je povratak u Humsku odličan potez, a naglasio je i da u Zvezdu ne bi prešao ni za platu od pet miliona evra, a onda je u intervju "uleteo" Vladimir Stojković...

Pantić je iz Partizana otišao 2015. godine i prešao u Čelsiju, ali nije dobio priliku u timu sa "Stamford Bridža" pa je konstatno išao na pozajmice.

Prošlog leta se vratio u Humsku, na pozajmicu, i istakao da je to bio pravi potez. Crno-beli će pokušati da otkupe Pantića od Čelsija, a to je i želja talentovanog fudbalera.

- Od kad sam otišao, tražio sam trenutak kako da se vratim ovde, kako bih završio ono što nisam pre odlaska. Najlepši trenutak do sada u Partizanu mi je bio - povratak u Partizan prošlog leta. Prezadovoljan sam ovim prethodnim periodom u Partizanu i nadam se da će biti svoje bolje - rekao je Pantić odgovarajući na pitanja navijača na Instagramu i dodao:

Ovo je klub u kojem sam odrastao, nisam takva osoba, nikad ne bih mogao to da učinim. Pare stvarno nisu bitneDanilo Pantić, fudbaler Partizana

- Nemam planove za duže staze, cilj mi je da postanem zvanično igrač ovog kluba, to mi je jedina želja za sada. Posle ćemo videti. Ostaću ovde koliko god budem mogao. I ne bih ništa menjao - istakao je 22-godišnji fudbaler.

Navijače Partizana zanimale su mnoge stvari u vezi sa Pantićem. Jedno od pitanja bilo je šta njemu znači Partizan?

- Ovo je klub u kojem sam odrastao, ovde sam od svoje 10. godine. Ovo je stvarno postala moja porodica. Ni u jednom klubu se nisam osećao, niti ću se osećati kao kod dođem ovde. Kad kažem Partizan to je klub prema kojem gajim emocije, zauvek - odgovorio je Pantić.

Upitan da li bi prešao u Crvenu zvezdu za platu od 5 miliona evra, odgovorio je:

- Nije bitna plata. Ovo je klub u kojem sam odrastao, nisam takva osoba, nikad ne bih mogao to da učinim. Pare stvarno nisu bitne. Ne mrzim nikoga, poštujem Zvezdu, ali Partizan je klub koji volim i u kojem igram - istakao je Pantić.

Između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, izabrao bi Argentinca, da sa njim provede ceo dan.

- Neka bude Mesi, iako on verovatno sedi kući po ceo dan, jede, odmara... Pitao bih ga da odigramo partiju fudbala na 'Soniju' ili da odemo do grada da vidim kako ljudi reaguju na njega - objasnio je mladi fudbaler crno-belih.

A da li bi se vratio u Čelsi?

- Naravno da bih se vratio, ali, realno, nije pravi trenutak za to. Možda u nekoj budućnosti.

Broj 55 nosi zato što je u mlađim kategorijama uvek na lešima imao "desetku". "Odlučio sam se za 55, jer 5+5 daje 10".

U jednom trenutku je u svlačionicu ušao golman Partizana Vladimir Stojković, koji je u nekoliko navrata "peckao" mlađeg saigrača.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

NEBI MOGAO TI U ZVEZDU I DA TI NAMA PLATIŠ 5 MILIONA.

Dragan

pre 6 godina

Ma šta kažeš,gde to može biti da igrač Partizana valja za CZ ha,ha,ha

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija