• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

31.03.2018

13:52

PARTIZAN PO ZVEZDINOM RECEPTU! Igrači crno-belih potpisali odlaganje isplate plata!

Partizan

PARTIZAN PO ZVEZDINOM RECEPTU! Igrači crno-belih potpisali odlaganje isplate plata!

Podeli vest

Partizan mora da isplati klubove, bivše fudbalere i porez državi pred finansijaki kontrolu UEFA 2. aprila, pa su u pomoć pritekli i fudbaleri 

Igrači su u petak potpisali odlaganje isplata dugovanja ne bi li se finansijska kontrola UEFA 2. aprila dočekala sa "čistim računom". U Humskoj su priznali da imaju finansijsko breme prema sadašnjim i bivšim igračima, klubovima, te za porez državi. 

Iliću duguju 300.000 evra
Partizan ima najveću obavezu prema kapitenu Saši Iliću, prema kome dugovanja premašuju 300.000 evra i "vuku" se već duži vremenski period. I pored svega Ilić je potpisao odlaganje isplate dugovanja.

Tako su crno-beli dva dana pred meč sa Bačkom morali da potpišu reprogram dugovanja, koji se pre svega odnosi na neisplaćene premije za osvajanje duple krune u minuloj sezoni, kao i premije za plasman i rezultate u Ligi Evrope, prenosi Telegraf. 

Takođe, delom i na redovne mesečne zarade, jer se dešavalo, po nedavnom priznanju direktora Miloša Vazure, da pojedini igrači sa najvećim zaradama dobijaju prinadležnosti sa zakašnjenjem ili samo delom. Novac od transfera Dušana Vlahovića u Fiorentinu (1,3 miliona evra) i ugovora sa MTS (900.000) trebalo bi da reši gorući problem.

Podsećanja radi, direktor Zvezde Zvezdan Terzić imao je dogovor sa igračima crveno-belih, koji su pristali da igraju bez para do juna, odnosno do prvog priliva novca u klub.

- Para će biti, kada dođu vama prvo idu - rekao je tada Terzić igračima.   




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija