• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2018

22:23

VAZURA PODVUKAO CRTU! Evo na šta je Partizan potrošio dva miliona evra kako bi dobio evro licencu!

Partizan

VAZURA PODVUKAO CRTU! Evo na šta je Partizan potrošio dva miliona evra kako bi dobio evro licencu!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da su crno-beli izmirili obaveze koje su bile prepreka u dobijanju licence za igranje u Evropi naredne sezone

Vazura je naglasio da su crno-beli uložili veliki napor ne bi li stigli do cilja, reprogramirali dugove postojećeg kadra, ali to nije kraj finansisjkim nedaćama.

Još se vuku "repovi" prošlosti za transfere Adema Ljajića, Stefana Savića, Andriju Živkovića, menadžere, pa i neka komunalna preduzeća.

- Sve što se tiče dokumentacije za licenciranje Partizan je to okončao. Ostaje da sve to predamo revizorima, kao i Komisiji za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije. Posle toga sledi njihova sednica, u drugoj polovini aprila, posle čega će da procene da li smo ispunili uslov za licencu ili nismo - rekao je Miloš Vazura za TV Partizan.

Radili smo brzo, obezbedili ranije pare koje je trebalo da stignu krajem meseca, pa smo pored licence isplatili i plate zaposlenimaMiloš Vazura, generalni direktor Partizana

On je objasnio i na šta je potrošen novac - gotovo dva miliona evra. Najveći deo otišao je Slovanu, za deo obeštećenja Sejdube Sume koji je prethodnog leta plaćen čak 1,6 miliona evra.

- Reprogramiran je deo obaveza prema postojećem igračkom kadru, ogroman deo obaveza prema klubovima, a najviše prema Slovanu - 812.000 evra, to smo izmirili 30. marta. Imali smo obaveze prema Vesterlou, odakle je došao Nemanja Miletić, kao i kamate iz prošlosti, recimo, prema Augsburgu. Jedino nismo mogli da reprogramiramo poresku obavezu, koji smo platili oko 750.000 evra. Bilo je tu i trening kompenzacija, pa se došlo do cifre koja je skoro 2.000.000 evra - istakao je generalni direktor crno-belih i dodao:

- Radili smo brzo, obezbedili ranije pare koje je trebalo da stignu krajem meseca, pa smo pored licence isplatili i plate zaposlenima. Nadam se da ćemo ući u mir do kraja šampionata i dobiti licencu - podvukao je Vazura.

čelnik kluba iz Humske ne krije da se Partizanu svakodnevno stižu zahtevi za naplatama dugovanja iz prošlosti.

- To su oni "kosturi iz ormana" o kojima pričamo. Sumirao sam samo prošlu sedmicu, a javljaju se obaveze za Adema Ljajića, prema APOLON-u za Andriju Živkovića, menadžeru Serđu Bertiju, Stefanu Saviću, što doseže preko 500.000 evra. Ima još toga da se reši, verujem da ćemo do 30. juna, kada je novi monitoring UEFA sve to rešiti. Ove godine ide lakše i hvala svima koji su pomogli da sada isplatimo sve obaveze - zaključio je Miloš Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija