• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2018

12:01

PARTIZAN DA POŠTUJE INSTITUCIJE I ZAKON! Voždovac odgovorio crno-belima!

Partizan

PARTIZAN DA POŠTUJE INSTITUCIJE I ZAKON! Voždovac odgovorio crno-belima!

Podeli vest

Opština Voždovac poziva rukovodstvo Vaterpolo kluba "Partizan" da poštuje pravosnažnu presudu Apelacionog suda u Beogradu kojom se potvrđuje pravo korišćenja opštine Voždovac nad Sportskim centrom na Banjici

Zbog čega je Grad, kao vlasnik, doneo rešenje kojim se pravo korišćenja na objektima ovog sportskog centra prenosi na Ustanovu sportski centar "Voždovac", čiji je osnivač Gradska opština Voždovac.

- Rukovodstvo VK "Partizan" bi trebalo da prestane da obmanjuje javnost da je reč o gašenju kluba i predaji ključeva prostorija sportskog centra. Podsećamo ih još jednom da je reč o pravosnažnoj presudi Apelacionog suda, koja se ne može pobijati ni jednim redovnim ni vanrednim pravnim lekom, odnosno ne postoji mogućnost podnošenja bilo kakve žalbe ili revizije. Angažovanje pet advokatskih kancelarija od strane rukovodstva Vaterpolo kluba neće promeniti tu činjenicu. Zato ih  još jednom molim da prestanu da se kriju iza trofeja i pokažu da i za njih, kao i za sve druge, važe odluke institucija ove države - izjavio je predsednik Opštine Aleksandar Savić.

Aleksandar SavićGO Voždovac

Aleksandar Savić

VK „Partizan" nikada nije bio vlasnik Sportskog centra na Banjici, kao ni opština Savski venac čiji je Izvršni odbor pre 25 godina državnu imovinu nezakonito dodelio ovom vaterpolo klubu. Zbog toga VK „Partizan" nikad nije bio vlasnik, niti je vlasnik Sportskog centar na Banjici, inače bi kao takav bio upisan u katastar nepokretnosti. 

PARTIZAN DEMANTUJE SO VOŽDOVAC: Šoštar i Savić nisu pričali o imovini, već o sportskim problemima!

Jedina opština koja je  ikada bila upisana u katastar nepokretnosti Republičkog geodetskog  zavoda (RGZ) kao korisnik sportskog centra na Banjici je Gradska opština Voždovac, što se može veoma lako proveriti, istakao je Savić.

Predsednik Upravnog odbora Aleksandar Šoštar je više puta i sam rekao da bazeni na Banjici "formalno pravno" nisu vlasništvo Partizana, jer se vodi spor sa opštinom Voždovac.

GO Voždovac

Savić je dodao da je razočaran neodgovornim ponašanjem rukovodstva VK „Partizan" koje ne prihvata sudsku odluku, a ni odluku Grada Beograda kao vlasnika, a sada izgleda ni odluku Opštine da pomogne klubu tako što će finansirati sve treninge, utakmice i vaterpolo školu.

Prema njegovim rečima, to stvara sumnju da nisu u pitanju interesi sporta, već neki drugi. U slučaju da rukovodstvo VK „Partizan" na bude poštovalo pravosnažnu sudsku presudu, Opština će biti prinuđena da pokrene tužbu za iseljenje i naknadu štete.

Molimo rukovodstvo "VK Partizan" da poštuje institucije ove zemlje i da neistinitim informacijama prestane da nanosi štetu klubu i sportistima, a posebno opštini Voždovac koja na sve načine želi da pomogne. 

VOŽDOVAC POMAŽE PARTIZANU: Vaterpolisti crno-belih će nesmetano trenirati na Banjici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hrvatska institucija

pre 6 godina

uvek pokusva lazima...navika od franje...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija