• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2018

12:43

JEFTINE JUDE ZA 30 SREBRNJAKA! Vuletić opet potkačio Binića, ali i "legende" Partizana!

Partizan

JEFTINE JUDE ZA 30 SREBRNJAKA! Vuletić opet potkačio Binića, ali i "legende" Partizana!

Podeli vest

Žalbe Crvene zvezde i Partizana na oduzimanje bodova zbog verbalnog delikta su odbijene, ali se crno-beli ne mire sa tom odlukom Fudbalskog saveza Srbije 

Potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića čudi nedoslednost Fudbalskog saveza Srbije. Poslednjih dana saopštenjima "ratuju" Radnički i Vojvodina, a član IO FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić se tim povodom ne oglašava, tvrdi Vuletić.

Koje su to više sile da utiču na Disciplinsku komisiju? Gde su te moćne sile koje očigledno ima u mislima Dragiša BinićVladimir Vuletić, potpredsednik Partizana

- Imamo kakofoniju različitih glasova, različitih klubova, koji se, gotovo, utrkuju u razmeni saopštenja u poslednje vreme. Radnički sa Nišave i Vojvodina koji je, takođe, glasala protiv uvođenja VAR tehnologije, a sada je svesna koliko je inicijativa Partizana bila blagotvorna - kazao je za klupsku televiziju Vladimir Vuletić.

Čelnik srpskog šampiona smatra da su takozvani „mali“ klubovi su na neki način protežirani u očima čelnika Svaeza.

- Četiri kluba Superlige su, odmah pošto su Partizan i Zvezda kažnjeni, požurili da se oglase i gromko pozdrave odluke disciplinskih organa. Poručivali su kako "ne sme da bude privilegovanih“. Izgleda su upravo ti, takozvani, mali "klubovi“ privilegovani. Dragiša Binić je prilikom izricanja presuda rekao da bi "ti klubovi“, misleći na Partizan i Crvenu zvezdu, trebalo da budu srećni što nisu strožije kažnjeni, iako je bilo određenih insistiranja. Koje su to više sile da utiču na Disciplinsku komisiju? Gde su te moćne sile koje očigledno ima u mislima Dragiša Binić - pita se Vuletić.

Čelniku crno-belih zasmetale su i izjave pojedinaca koji se deklarišu kao partizanovci.

- Nećemo dozvoliti da budemo žigosani. Ova nedelja je, inače, Strasna nedelja. Juda, koje su spremne da za 30 srebrnjaka urade svašta, i danas ima. Mnogo ih je. Recimo, neke "legende“. To su jeftine Jude za 30 srebrnjaka - poručio je Vladimir Vuletić, potpredsednik crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiDe

pre 6 godina

Jedva cekam kraj prvenstva, i nadam se promenama u partizanu,jer OVO sto zivi i prica, a navodno, PRAVNIK, je negativno u klubu. To je nesto najblaze receno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija