• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

06.04.2018

22:21

NEDOSTAJE MI TRČANJE SA ZEKOM! Nenad Bjeković samo u superlativu o nekadašnjem saradniku

Partizan

NEDOSTAJE MI TRČANJE SA ZEKOM! Nenad Bjeković samo u superlativu o nekadašnjem saradniku

Podeli vest

Nedostaje mi jutarnji džoging sa Žarkom Zečevićem, priznaje Nenad Bjeković, nekada njegov najbliži saradnik, a sa kojim se razišao kod poslednjih izbora u Partizanu

Iako je posle tih izbora, na kojima je pobedila Zečevićeva struja, prijateljstvo "zamrznuto", Bjeković priznaje da mu nedostaje druženje sa nekadašnjim saradnikom.

- Hvala bogu da mi nedostaje. Bilo je lepo, družili smo se sjajno, zašto da krijem. U vreme kada smo radili zajedno u klubu, upravo na džogingu smo pravili ključne dogovore i planove. I taj Partizan koji smo napravili - rekao je Bjeković za Blic.

Iako druženja više nema, Bjeković i dalje samo u superlativu priča o Zečeviću.

- Mnogi nisu svesni koliko je Zeka učinio za Partizan. Ja to najbolje znam. To što se pisalo o njemu, mene ne dotiče. Ja znam pravu istinu. Njegov učinak je neponovljiv, on je praktično dao život za Partizan. I to mora svako da ceni - istakao je Bjeković.

Otkrio je i gde su se, ipak, razišli.

- Mi smo se razišli zbog stavova i odabira ljudi. Zeka nikada nije imao dobru procenu ljudi. I po tom pitanju napravio je mnogo promašaja. To znaju svi koji su bili u klubu. A u onome čime se usko bavio, bio je car - naglasio je Nenad Bjeković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija