• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2018

11:04

NEMAMO ŠTA DA IZGUBIMO! Danilo Pantić prebacuje pritisak na Zvezdu

Partizan

NEMAMO ŠTA DA IZGUBIMO! Danilo Pantić prebacuje pritisak na Zvezdu

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić istakao je važnost večitog derbija, ali je teret pritiska prebacio na Crvenu zvezdu, jer kako kaže, njeni igrači su ti koji mogu da izgube trenutnu bodovnu prednost

- Derbi je uvek utakmica za sebe, pogotovo za nas koji smo ceo život ovde i osećamo sav pritisak javnosti. To je utakmica od velikog značaja koju je je jako lepo igrati i jedva čekam da počne. Pritisak je na njima, oni imaju šest bodova prednosti i moraju da ih brane, dok mi nemamo šta da izgubimo, a možemo da dobijemo mnogo - izjavio je novinarima Pantić u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Fudbaler koji igra na pozajmici iz Čelsija ne vidi veliku razliku između derbija i drugih utakmica.

- Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, samo što je sada naspram nas dobar protivnik. Svake godine se igra derbi, ništa novo, odmeriće se dve kvalitetne ekipe pa neka pobedi bolja - rekao je Pantić.

Mladi reprezentativac Srbije ne misli da je Zvezda slabija u odnosu na prošli derbi zbog odlaska Gelora Kange i Ričmonda Boaćija i ističe da će u subotu zaboraviti prijateljstvo sa Nemanjom Radonjićem.

- Igrači menjaju klubove. Kad Radonjić izađe na teren tu više nema prijateljstva, a samo je rezultat bitan. Očekujem otvorenu utakmicu i šanse na obe strane. Kome bude dan, taj će i pobediti - rekao je Pantić.

Utakmica prvog kola plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

Sto se mene tice,iako sam navijac Partizana,bilo bi posteno da Zvezda osvoji titulu.Sad sto se derbija(ako to uopste vise i jeste) pobeda nad Zvezdom bi nas veselila.Ko je izmislio ovo doigravanje,taj nema trun pameti a o dusi i da ne govorimo.Celo prvenstvo Zvezda vodi,na kraju je ubedljivo prva i moze da ostane bez titule.To je isto kao kad nakupci dodju na selo i bez nekog truda pokupe kajmak a sto su ljudi radili cele godine gotovo da se ne racuna.Ali su ,,drmatori"ovo smislili ne da poboljsaju kvalitet fudbala,nego da okrenu velike pare za kratko vreme.Nagovaranja,pregovaranja,dogovaranja i drugih ......varanja bice na pretek.I tako je cilj ispunjen a sportiste ko sisa zasta.Zgadi im se sve pa im se vise i ne igra.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija