• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.04.2018

12:57

NIKADA SE NEĆEMO PREDATI! Đukić želi da crno-beli u derbiju zakuvaju prvenstvo

Partizan

NIKADA SE NEĆEMO PREDATI! Đukić želi da crno-beli u derbiju zakuvaju prvenstvo

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da će njegova ekipa hrabro i pobednički ući u predstojeći "večiti" derbi protiv Crvene zvezde i da će dati sve od sebe da prvenstvo učini zanimljivijim

- Pred nama je derbi koji je praznik fudbala u Srbiji, očekujemo svi da u prelepom fudbalskom ambijentu, prelepoj fudbalskoj utakmici, prikažemo svetskoj javnosti srpski derbi u pravom svetlu - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan će u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić" gostovati Zvezdi u 157. "večitom" derbiju i pokušaće da nastavi dobar niz rezultata u derbiju kako bi ostali u trci za titulom koju brane.

Posle podele bodova crveno-beli na prvom mestu na tabeli imaju šest bodova više od Partizana.

- Mi moramo da budemo hrabri, nama ne preostaje ništa drugo nego da budemo hrabri, moramo da idemo po pobedu. Naš večiti rival ima šest bodova prednosti i mi samo pobedom ostajemo u igri. Nema kalkulisanja. Imamo mirnoću, verujemo u sebe... Znamo da neće biti lako, ali mi ćemo pokušati da se ubacimo u trku za prvaka - rekao je Đukić.

Pozitivan skor u derbijima je, kako je rekao Djukić, veoma psihološki bitan za ekipu.

Na pitanje da li će trka biti gotova u slučaju pobede Zvezde, Đukić je kazao da se crno-beli nikad ne predaju.

- Partizan se nikad ne predaje, mi igramo uvek do kraja. Zvezda bi u slučaju pobede imala veliku prednost. Ali, mi ne razmišljamo tako, sve ćemo učiniti da pobedimo i da učimo ligu zanimljivijom - rekao je Đukić.

Trener Partizana je naveo da je za meč jedino ne može da računa za Bojana Ostojića, odnosno da su svi ostali spremni.

Govoreći o ekipi Zvezde, Đukić je naveo da crno-beli neće nikoga posebno čuvati.

- Zvezda ima dobre napadače, svaki od njih zaslužuje pažnju, mi ćemo se fokusirati na ekipu Zvezde ne na individualce. Očekujem ofanzivnu Zvezdu, jer mislim da oni nisu ekipa koja zna da kalkuliše i mislim da će krenuti ofanzivno kao i mi - rekao je Đukić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija