• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2018

14:19

ŽIVOT DAJEM DA ZVEZDA NIJE VIŠE OD NAS ŽELELA POBEDU! Ožegovića boli poraz u derbiju!

Partizan

ŽIVOT DAJEM DA ZVEZDA NIJE VIŠE OD NAS ŽELELA POBEDU! Ožegovića boli poraz u derbiju!

Podeli vest

Fudbaler Partizan Ognjen Ožegović, strelac jedinog gola za crno-bele u porazu od Crvene zvezde, rekao je da je slabo prvo poluvreme, zahvaljujuću presingu protivnika uticalo na krajnji rezultat derbija, ali nije saglasan da je njegov tim manje želeo pobedu od večitog rivala

Crno-beli su poraženi na "Marakani" (2:1) i na taj način su se gotovo izvesno oprostili od šampionske titule jer Crvena zvezda ima devet bodova više šest kola pre kraja šampionata.

Dan posle poraza je portparol kluba Biljana Obradovića saopštila da igrači neće govoriti za medije, a posle nekoliko sati su na sajtu crno-belih objavljene izjave Ognjena Ožegovića i Nemanje R. Miletića.

- Loše smo počeli utakmicu, nismo uspeli da ostvarimo igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću želju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da niko nisu imali veću od nas - izjavio je Ožegović za klupski sajt.

Napadač crno-belih kaže da je teško bilo vratiti se u igru posle dva brza gola, ali i navodi da ni sreća nije bila na strani njegovog tima, kako ističe, možda i zato što se nije zaslužila.

- Splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta uticao je da primimo golove posle kojih je bilo teško izdići se. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati. Ipak, sreća nije bila na našoj strani, kao u slučaju slobodnog udarca Zorana Tošića, za koga mi je žao što duže nije igrao, ali mislim da je negde nismo ni zaslužili - rekao je Ožegović.

Miletić samokritično ističe da je igra crno-belih u prvom poluvremenu bila ispod svakog nivoa, ali da nema okretanja nazad, već u budućnost i utakmici protiv Čukaričkog u kupu.

- Sami sebe smo pobedili. Nismo ušli u utakmicu kako treba i jednostavno smo svi igrali ispod nivoa, a prvo krećem od sebe. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali je već bilo kasno jer su nas presekla dva gola. Vreme ne mogu da vratim, a od kuknjave nema ništa. Koliko god da je teško, moramo se okrenuti ka Čukaričkom - istakao je Miletić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BBRS

pre 6 godina

Slika je jedinstvena..... Stojkovic ...... Ovi naši nas odrali Ozegovic ne znam šta nam je ovo trebalo!!!

AS

pre 6 godina

U PRAVU SI OŽEGOVIĆU. ZVEZDA JE SAMO MNOGO BOLJA OD VAS ZATO VAS JE POBEDILA. TOLIKO VAM JE ZA OVAJ PUT.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija