• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.04.2018

14:18

OBAVEZA JE DA NAPADNEMO TITULU! Čanak tvrdi da je Partizan spreman za krunu

Partizan

OBAVEZA JE DA NAPADNEMO TITULU! Čanak tvrdi da je Partizan spreman za krunu

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, uoči starta Superlige Srbije, izjavio je da crno-beli uvek imaju obavezu da napadnu trofej i smatra da je njegova ekipa spremna na taj podvig

- Čestitam svim ekipa plasman u Superligu, koja startuje polovinom aprila, a to je spečifičan momenat za sve klubove. Zvezda je istrošena, a ostali abaligaši dugo su bez utakmica. Kada je reč o nama, Partizan ima obavezu da napadne trofej i spremni smo za to - izjavio je Čanak na konferenciji za medije u prostorijama Košarkašog saveza Srbije. 

Prema njegovim rečima, takmičenje koje počinje u sredu, zaslužuje veće poštovanje i ističe da nije zadovoljan kako je njegova ekipa prošla u pripremnim utakmicama. 

- Nije prijatno kada se izgubi, pogotovo kada se igra protiv slabijih ekipa. Ipak, bolje sad nego u Superligi, a Vojvodina će biti pravi test za nas - rekao je Čanak. 

Trener crno-belih ističe specifičnost novog pojačanja u odnosu na ostale igrače kojima Partizan raspolaže poziciji centra. 

- Brajma je u ponedeljak prvi put trenirao, drugačiji je tip igrača of ostalih koje imamo na toj poziciji. Pokušaćemo da sa njim kontrolišemo skok, ali videćemo koliko ćemo uspeti - rekao je Čanak. 

Partizan takmičenje u Superligi počinje protiv Vojvodine u četvrtak. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija