• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.04.2018

11:30

(VIDEO) PARTIZAN NOKAUTIRAN NA BRDU! Čukarički stekao veliku prednost pred revanš u Humskoj!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN NOKAUTIRAN NA BRDU! Čukarički stekao veliku prednost pred revanš u Humskoj!

Podeli vest

Ide Čukarički u Humsku sa dva gola prednosti! Crno-beli sa Banovog brda su produžili agoniju Partizana, koji je posle večitog derbija, pao i u polufinalu Kupa Srbije - 4:2

Čukarički sa velikom prednošću čeka revanš u Humskoj, a tome mu je obilato pomogla odbrana Partizana, koja nije znala gde udara na Banovom brdu.

Vrhunac rasula u poslednjoj liniji crno-belih dogodio se u 92. minutu, kada je Urošević ispred svog gola dodao loptu igračima Čukaričkog, a Mudrinski sa peterca pogodio praznu mrežu za velikih 4:2.

Samo trideset sekundi pre toga Đorđe Ivanović je izašao sam ispred golmana domaćih i promašio zicer za izjednačenje, a kazna je stigla na brutalan način u narednom napadu.

Tako je Partizan doživeo samo nekoliko dana posle poraza u večitom derbiju (2:1) još jedan žestok udarac i sada "brđani" nose zvanje favorita za plasman u finale Kupa Srbije.

ČUKARIČKI - PARTIZAN 4:2 (2:2)

Strelac: Bojić u 2. i 55, Kajević u 41. i Mudrinski u 92. minutu za Čukarički, a Radić autogol u 20. i Pantić u 44. za Partizan.

Stadion: Čukaričkog. Sudija: Petar Piper (Čačak).

ČUKARIČKI: Belić, Radić (od 46. Veličković), Đurić, Kopitović, Bogosavac, Docić, Drinčić, Belaković (od 81. Milić), Kajević, Bojić (od 75. Stojanović), Mudrinski. 

PARTIZAN: Jovičić, Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Urošević, Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek (od 66. Janković), Tavamba, Ožegović (od 71. Ivanović). 

TOK MEČA:

Kraj.

92'. GOL! Vodi Čukarički 4:2! Kriminalan potez odbrane Partizana, koja je prodala loptu ispred svog gola i Mudrinski je pogodio prazan gol - 4:2!

91'. ŠANSA ZA ČUKARIČKI! Luka Stojanović je posle odbitka došao do lopte, vrhom kopačke je šutirao, a golman Partizana Jovičić odbranio!

90'. KOLOSALNA ŠANSA za Đorđa Ivanovića! Predriblao je Kopitovića u trku, izašao potpuno sam na golmana Belića i - pogodio golmana!

86'. TOŠIĆ! Odličan udarac iz slobodnog udarca, pod prečku, majstorska parada Belića i samo korner od svega!

85'. Opasan napad Čukaričkog, vrlo obećavajuća situacija na ivici šesnaesterca, a onda je Docić rešio sam da završi akciju šutem i - izblokiran je.

81'. Snažan udarac Danila Pantića sa 20-ak metara, tik pored stative!

73'. Kontra Čukaričkog, završio je šutem Kajević, ipak slabašno, lopta se jedva dokotrljala do Jovičića.

72'. Traže penal fudbaleri Partizana zbog igranja rukom, a sudija je pokazao da nema ništa od toga.

65'. JOŠ JEDNA velika šansa za Ožegovića! Šutirao je sa devet-deset metara iskosa sa desne strane - tik pored gola!

61'. Belaković je ovog puta odlučio da sam završi akciju, šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali ovog puta je Jovičić bio dobro postavljen.

60'. ZICER! Kakav novi promašaj Ognjena Ožegovića! Centrirao je Tošić iz slobodnog udarca, a Ožegović je sa dva metra prebacio gol!

55'. GOL! Ponovo vodi Čukarički, ponovo je strelac Petar Bojić! I još jednom je akcija išla po levoj strani, preko Belakovića, koji je našao Bojića samog, a ovaj majstorski pogodio gol - 3:2.

53'. Istom merom uzvraća Drinčić: sa 30 metara, visoko iznad prečke.

50'. Pokušaj Zdjelara sa skoro 30 metara, ipak visoko preko gola.

starsport

Kraj prvog poluvremena.

44'. GOL! Danilo Pantić je pravom majstorijom doneo novo izjednačenje Partizanu! Držao je loptu iskosa na 20 metara od gola, u slalomu prošao dvojicu igrača i zakucao je pod prečku - 2:2!

41'. GOL! Vihorna kontra Čukaričkog i egzekucija Asmira Kajevića! Ponovo vodi Čukarički - 2:1!

Bogosavac je pokrenuo akciju "brđana", Belaković nastavio, a Kajević rutinski završio.

38'. MAJSTORIJA Armina Đerleka, sve je uradio fantastično na ivici šesnaesterca, odlično i šutirao, ali je Belić uspeo da skrene loptu u korner!

34'. Đerlek u šansi za Partizan! Malo se spetljao na šest-sedam metara od gola i Drinčić mu je izbio loptu.

32'. Period meča bez šansi na dve strane. Prvih pola sata se igralo - sjajno!

25'. Sjajno je Đerlek proigrao Uroševića, usledio je centaršut po zemlji ka Ožegoviću, ali je odbrana domaćih uspela da preseče pas.

23'. ĐURIĆ! Umalo Čukarički da ponovo povede! Ipak, štoper "brđana" nije uspeo da matira Jovičića.

20'. GOL! I to autogol! Lopta je prilikom kornera za Partizan iznenadila Radića, pogodila ga je u butinu i odbila se u gol - 1:1!

17'. PREČKA! Tavamba je primio loptu na šesnaestercu, okrenuo se, tukao levicom i pogodio okvir gola!

13'. Dobar pokušaj Asmira Kajevića, tukao je "kiflom" na drugu stativu, ipak nedovoljno precizno.

12'. ŠTA JE SADA promašio Ognjen Ožegović! Bio je potpuno sam na petercu kod kornera, pronašao ga je Pantić, a špic Partizana je katastrofalno šutirao glavom, lopta je otišla dva metra od gola!

10'. VELIKA šansa za Partizan! Centrirao je Pantić iz kornera, Tavamba je dotakao samo loptu glavom, koja je prošla tik pored stative!

7'. ZICER za Ognjena Mudrinskog! Sa peterca je, posle centaršuta Kajevića, promašio ceo gol, a bio je potpuno sam!

5'. Pokušaj Ožegovića sa 20 metara, ali je izblokiran.

2'. GOL! Čukarički vodi samo što je meč krenuo, strelac je Bojić! Veliki kiks je napravio štoper Partizana Miletić, prošao ga je Bojić, ušao sam na peterac i lako, iako iskosa, matirao Jovičića - 1:0.

Iznenadna promena pred sam početak meča, Marko Jovičić će na golu Partizana zameniti Vladimira Stojkovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija