• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

20.04.2018

16:05

NE TREBA NAM ALVEŠ! Iliev: Male su šanse da Olimpijakos pusti Đurđevića!

Partizan

NE TREBA NAM ALVEŠ! Iliev: Male su šanse da Olimpijakos pusti Đurđevića!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže da crno-bele ne zanima Portugalac Rikardo Alveš

Kako su mediji iz Portugala preneli, Partizan prati vezistu Olimpije, ali je to demantovao Iliev.

- On je igrač sredine terena. Nema rezona da ga dovodimo ako već imamo tu poziciju popunjenu s nekoliko fudbalera. Naši prioriteti su drugačiji, mada moram reći da ćemo reagovati dovođenjem igrača ako se dogode neki iznenadni odlasci. Tenutno imamo četiri štopera i ukoliko jedan bude otišao, odmah bismo doveli zamenu. Naravno, već imam spisak igrača sa našeg pogona koje ćemo pridružiti timu na leto - kazao je za Kurir Iliev.

Grčki mediji pišu da bi Olimpijakos mogao Partizanu da vrati Uroša Đurđevića.

- Nekako je logično da se takvi igrači vezuju za Partizan ako bi se ukazala prilika za njegov transfer. O tome će se pričati na leto, ali su male šanse da će ga Olimpijakos pusti - kazao je sportski direktor crno-belih.

(VIDEO) PARTIZAN SNIMA PORTUGALCA! Vezista, kog je htela Zvezda, na meti "parnog valjka"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 5 godina

Trenutno imas 20 igraca koji nemaju pojma, sta lupetas koja cetiri stopera...Jesu to ona cetvorica protiv Cukarickog. Sada je najbitnije da TI odes I povedes Djukica

Goran

pre 5 godina

Otisao pre godinu dana, a vec ove bi da ga Olimpijakos sutne. Dobar fudbaler nema sta. Moze samo u Patlidzan da igra hahahaha

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija