• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

20.04.2018

19:30

BOGOSAVAC SE ZAJE*AVAO S PARTIZANOM! Đurić udario po crno-belima: Ružno i tužno, nikad nije bilo gore!

Partizan

BOGOSAVAC SE ZAJE*AVAO S PARTIZANOM! Đurić udario po crno-belima: Ružno i tužno, nikad nije bilo gore!

Podeli vest

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić u izjavi za Informer kaže da ne pamti lošije stanje u klubu

Nakon poraza od Čukaričkog u prvom meču polufinala Kupa Srbije (4:2) čelnici crno-belih raspravljali su da li da otpuste trenera Miroslava Đukića, ali su odustali od te ideje jer su zaključili da ne mogu da nađu adekvatnu zamenu.

Dovodite 100 igrača za dve godine, za to vreme dajete milion i po evra za šest levih bekova, a Bogosavca puštate u Čukarički za džabe. Šta im je uradio u sredu, pa on se zajebavao s njima po levoj straniDragan Đurić, bivši predsednik Partizana

Nekadašnji predsednik Partizana kaže da nije samo trener kriv za neuspehe ove sezone.

- Ne pamtim da je ikad bilo gore! Ne pamtim da nas je Zvezda onako ponizila u derbiju, da nismo šutnuli na gol u prvom poluvremenu. Ovo je ružno i tužno i dokaz da nemamo tim. Nije tu samo trener kriv, njega je najlakše oterati. Dovodite 100 igrača za dve godine, za to vreme dajete milion i po evra za šest levih bekova, a Bogosavca puštate u Čukarički za džabe. Šta im je uradio u sredu, pa on se zajebavao s njima po levoj strani - u dahu je poručio Đurić.

Nekadašnji funkcioner je zabrinut za budućnost kluba.

- Neću da dolivam ulje na vatru. Ali valjda mogu nešto da kažem kao partizanovac, moj klub tone, a niko prstom da mrdne zbog toga. Sumu platiš 1,65 miliona. Ako je tako, nek oni daju pare iz svog džepa, pa nek se igraju s klubom. Kod mene smo dovodili igrače uz konsultacije. Sad dovode Đukiću koga stignu i ubacuje mu igrače ko hoće - zaključio je razočarani Đurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 6 godina

JAVILA SE LOPUZA,TRENERU SE DA OTKAZ A NE DA SE OTERA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija