• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2018

09:03

(VIDEO) TOŠIĆ POGURAO "PARNI VALJAK"! Šampion se u prvenstvu revanširao Čukaričkom za poraz u Kupu

Partizan

(VIDEO) TOŠIĆ POGURAO "PARNI VALJAK"! Šampion se u prvenstvu revanširao Čukaričkom za poraz u Kupu

Podeli vest

Dve majstorije Zorana Tošića donela su tri boda Partizanu posle dva uzastopna poraza! Šampion je u Humskoj savladao Čukarički i uzvratio mu za težak poraz u Kupu Srbije pre četiri dana - 2:1

Bio je to još jedan tvrd meč Partizana i Čukaričkog u Humskoj, bez mnogo stopostotnih šansi, a crno-beli su bili bolji taman za jedan gol.

Najveću senku na utakmicu bacila je povreda golmana Vladimira Stojkovića, koji je zamenjen u 73. minutu, zbog udarca koji je dobio u butinu u sudaru sa saigračem Markom Jevtovićem.

Trener Partizana Miroslav Đukić je promenio gotovo pola tima u odnosu na utakmicu od srede, a na kraju mu se isplatilo, jer je "parni valjak" dobio meč.

Crno-beli posle 32. kola prvenstva zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 36 bodova, dok je Čukarički na šestom mestu sa 26.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 2:1 (1:0)

Strelac: Tošić u 18. i 81. minutu za Partizan, a Belaković u 46 za Čukarički.

Stadion: u Humskoj. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik).

PARTIZAN: Stojković (od 73. Jovičić), Nemanja R. Miletić, Marković, Mitrović, Antonov, Jevtović, Zdjelar (od 65. Ilić), Pantić, Tošić, Ivanović, Ožegović (od 69. Tavamba).

ČUKARIČKI: Belić, Stevanović, Đurić, Veličković, Bogosavac, Drinčić, Docić (od 80. Tedić), Belaković, Bojić, Ovusu (od 46. Kajević), Mudrinski (od 46. Stojanović).

TOK MEČA: 

92'. Ne predaje se Čukarički, Kajević se našao u šansi, ali nije bio precizan.

90'. ZICER za Ivanovića! Tavamba je sve uradio, ostavio Ivanoviću loptu na tacni, on je šutirao, a Belić - odbranio!

88'. VELIKA šansa za Ivanovića, ukazala mu se iznenada posle greške jednog od defanzivaca Čukaričkog, ponovo je šutirao iz okreta i ponovo mu je Belić odbranio.

86'. Novi pokušaj Pantića iz slobodnjaka, pogodio je živi zid i izborio korner.

81'. GOL! Drugi gol Zorana Tošića! Dugo je trajala akcija crno-belih, na loptu je natrčao Tošić i sa 13-14 metara poslao loptu u gol - 2:1.

78'. Antonov! Udarac levog beka Partizan sa 13-14 metara, posle dodavanja Pantića, lopta je završila pored gola.

VELIKI HENDIKEP za Partizan, povredio se Vladimir Stojković! Drži se za desno koleno i odmah je pokazao da mora da bude zamenjen! Kod šanse Čukaričkog i posle odbrane, Stojković se sudario sa Jevtovićem i povredio se.

71'. OPASNA šansa za Čukarički, u nastavku akcije posle kornera, ali je Stojković u poslednjem trenutku reagovao ispred Stojanovića!

69'. Počelo je da varniči na terenu, sevaju psovke, oštri startovi, unošenje u lice...

65'. Drinčić je probao iz slobodnog udarca - daleko od gola Partizana.

58'. TOŠIĆ! Dobro izveden slobodan udarac sa nekih 22-23 metra, lopta je fijuknula tik pored stative.

56'. NOVA odlična šansa za Partizan! Tošić je proigrao Pantića, koji je ušao u šesnaesterac, namestio se i tukao pored stative!

52'. KAKVA ŠANSA za Partizan! Stvorio je Ivanović po levoj strani, lopta se prošetala kroz peterac Čukaričkog, na kraju je ispred Ožegovića reagovao igrač gostiju i otklonio opasnost.

52'. Očajan udarac Danila Pantića iz slobodnog udarca, visoko preko gola.

46'. GOL! Samo što je Čukarički krenuo s centra - gol! Kardinalnu grešku je napravio Zdjelar i "asistirao" Belakoviću za gol. 

starsport

Kraj prvog poluvremena

46'. KAKVA ŠANSA za Čukarički! Pobegao je Belaković, lobovao je Stojkovića, Docić je natrčao na loptu na dva metra od gola Partizana i promašio ceo fudbal! 

44'. Ivanović za Ožegovića, udarac - nedovoljno dobar.

41'. Zvižduci s tribina za Ožegovića, pošto je bio sebičan u kontri, sve je hteo sam i akcija je propala. 

40'. Kontra Čukaričkog, koju je povukao Ovusu. Na kraju je Drinčić centrirao, Mitrović reagovao glavom i umalo postigao autogol.

37'. Opasan udarac Bojića sa skoro 30 metara, lopta je prošla malo pored stative!

29'. VELIKA ŠANSA za Đorđa Ivanovića! Jevtović je majstorski proigrao Antonova, a ovaj je našao Ivanovića samog oko bele tačke, on se namestio i iz okreta tukao - pravo u golmana.

24'. Pantić je imao odličnu poziciju posle centaršuta Ivanovića, nije se dobro namestio na udarac i Veličković mu je odneo loptu.

19'. Pokušao je Ivanović da odmah duplira prednost Partizana, ali nije bio dovoljno precizan.

18'. GOL! Zoran Tošić je doveo Partizan u vođstvo! Veliku grešku je napravio Nikola Drinčić, a to je kaznio iskusni krilni napadač crno-belih - 1:0.

17'. Đorđe Ivanović je probao udarac, sa ivice šesnaesterca levicom, ipak nedovoljno snažno, Belić je lako odbranio.

13'. Najbolja šansa na utakmici! Mudrinski je na petercu čekao loptu da mu padne na nogu, već je hvatao zamah nogom, kada se pojavio iznenada Jevtović i makazicama izbacio loptu daleko od gola.

11'. Tošić je šutirao sa 17 metara, lopta je otišla iznad prečke.

8'. Ožegović pada u šesnaestercu gostiju posle kornera, tražio je penal, sudija je odmahnuo rukom.

7'. Prvi pokušaj udarca, Mudrinski je tukao sa ivice šesnaesterca, ali ga je izblokirao Marković.

- Nekoliko izmena je napravio trener Partizana Đukić u odnosu na duel u Kupu pre nekoliko dana. U timu nema Jovičića, Vulićevića, Uroševića, Đerleka i Tavambe, a na terenu su Stojković, Mitrović, Antonov, Jevtović i Ivanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija