• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2018

22:09

"VALJAK" PREGAZIO I MUTU! Partizan lako do pobede protiv Dinamika

Partizan

"VALJAK" PREGAZIO I MUTU! Partizan lako do pobede protiv Dinamika

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su na Dorćolu Dinamik 93:82 (29:23, 24:17, 23:20, 17:22) za treći trijumf iz isto toliko mečeva u B grupi Superlige Srbije

Crno-beli su sada usamljeni na čelu grupe sa maksimalnim učinkom zbog lake pobede nad ekipom Miroslava Nikolića, trenera koji je ove sezone vodio Partizan.

Duel je obeležio plej Partizana Najdžel Vilijams-Gos koji je bio blizu tripl-dabla sa 35 poena, 12 asisencija i šest skokova za ukupan indeks korisnosti od čak 52.
Krilni centar Banđa Si dodao je 19 pogodaka, dok je kod domaćina najbolji bio Nemanja Krstić sa 19.

Ostali rezultati 3. kola B grupe: Vršac - Metalac 109:79, FMP - Vojvodina 94:71.
Tabela: Partizan 3-0, Dinamik 2-0, FMP 2-1, Vršac 2-1, Vojvodina 0-3, Metalac 0-3.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija