• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.04.2018

16:15

PROTIV PARTIZANA I ZVEZDE SVI IGRAJU UTAKMICU ŽIVOTA! Đukić hoće pobedu u Novom Sadu!

Partizan

PROTIV PARTIZANA I ZVEZDE SVI IGRAJU UTAKMICU ŽIVOTA! Đukić hoće pobedu u Novom Sadu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da je cilj crno-belih da pobede Vojvodinu u Novom Sadu, za koju kaže da će imati pregršt motiva

Utakmica četvrtog kola plej-ofa Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 18:30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Trener crno-beli je rekao da sutra u Novom Sadu sigurno neće moći da računa na Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambu, dok će Armin Ðerlek propustiti utakmicu zbog predostrožnosti usled povrede ligamenata. 

- U plej-ofu nema lakih protivnika. Vojvodina nije dobro počela, ali daće sve od sebe da popravi sliku protiv Partizana. Naše je da pobedimo, obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde - izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik. 

Kako navodi, svi klubovi u domaćem prvenstvu gledaju da odigraju što bolje protiv Zvezde i Partizana, budući da su te utakmice dobro praćene. 

- Svi pokušavaju da odigraju utakmicu života protiv dva najveća srpska kluba, jer znaju da su te ukakmice dobro praćene i na taj način žele da skrenu pažnju na sebe - istakao je trener Partizana. 

On je naveo da je revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog daleko najvažnija utakmica ove sezone za crno-bele, ali da to ne znači da bi ostale mečeve trebalo obezvredniti. 

- Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju pobedničkog mentaliteta, a ne oscilacijama u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine - zaključio je Ðukić. 

On je rekao i da su Nemanja G. Miletić i Bojan Ostojić trenirali sa ekipom, dok Milana Mitrovića muči virus.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straja

pre 5 godina

Ne cekate KIKS nego tri i po kiksa!!! od cetiri utakmice!!!!

K VAROS RS

pre 5 godina

NJEGOVE IZJAVE SVAKO NORMALAN NECE KOMENTARISATI NJEGOV JE OBRAZ DEBLJI OD DONA BUDALETINA UVIJEK ISTA PRICA MARS IZ PARTIZANA ON SE RADUJE STO JE ZVEZDA PRVAK SAD CE ON DO KRAJA SEZONE DA UIGRAVA TIM ZA NAREDNU SEZONU GLUPSON

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija