• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

30.04.2018

10:34

SAŠA ILIĆ DOBIJA FUNKCIJU! Legenda Partizana ide u penziju i postaje član uprave!

Partizan

SAŠA ILIĆ DOBIJA FUNKCIJU! Legenda Partizana ide u penziju i postaje član uprave!

Podeli vest

Došlo je vreme i da Saša Ilić okači kopačke o klin! Legendarni fudbaler Partizana će na kraju sezone završiti karijeru i dobiti posle toga funkciju u upravi kluba

Iako su mnogi o tome špekulisali, Saša Ilić neće zameniti Ivicu Ilieva na mestu sportskog direktora Partizana, već će za njega biti napravljena potpuno nova, do sada nepostojeća funkcija, koja će biti ubačena u statut kluba.

- Odbor za hitna pitanja mi je naložio da formulišem u statutarnom smislu delatnost koja će preći u nadležnost Saše Ilića kada završi karijeru. Sada već sa sigurnošću mogu da kažem da će naš kapiten imat široka ovlašćenja u bavljenju sportskim pitanjima i biti u tesnoj vezi sa sportskim direktorom i Odborom za hitna pitanja. Drugim rečima, biće uključen u rad najužeg dela rukovodstva - otkrio je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić za Kurir.

On je dodao da očekuje da će Ilić prihvatiti ponuđenu funkciju.

- Očekujte da ćemo izaći sa respektabilnom ponudom pred Sašu Ilića, jer je on to zaslužio od Partizana, kojem je mnogo dao. I Partizan je njemu, takođe, mnogo dao i tek će mu dati - dodao je Vuletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 5 godina

Dobra stara praksa socijalističkih sistema: izmišljanje radnih mesta.

Djole

pre 5 godina

Saša bi morao da zameni Ilijeva i tačka.Ivica je svoju (ne)sposobnost dokazao nebrojeno puta,uostalom kao i ova kompletna uprava!!Sve sam go hohštapler i nesposobnjaković!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija