• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

02.05.2018

17:27

​PARTIZAN KRENUO PO NOVOG TRENERA! Prvi pik crno-belih je stara želja - Ilija Stolica!

Partizan

​PARTIZAN KRENUO PO NOVOG TRENERA! Prvi pik crno-belih je stara želja - Ilija Stolica!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan će u novu sezonu, izvesno je, ući sa novim trenerom, a to bi trebalo da bude Ilija Stolica

Mladi stručnjak koji se u nekoliko navrata dovodio u vezu sa crno-belima, konačno bi trebalo da postane šef struke Partizana!

Prema pisanju Mozzartsporta, bivši trener Voždovca i Vojvodine je glavni cilj uprave Partizana. Tim pre što je Marko Nikolić vezan za Videoton jakim ugovorom, a Aleksandar Stanojević, koji je kontaktiran više puta, nema nameru sa se vraća u srpski fudbal.

Takođe, Vladimir Ivić je bio u najužem krugu kandidata, ali će bivši trener PAOK-a najverovatnije u Makabi iz Tel Aviva, tako da je Stolica realna opcija za "parni valjak".

Navodno je dogovor već postignut, mada iz Partizana uveravaju da će sastanci sa potencijalnim kandidatima početi nakon praznika, odnosno posle revanša polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim, prenosi Mozzartsport.

Posle toga ostaje im da se što pre dogovore sa Ilijom Stolicom oko uslova saradnje i izbora saradnika.

Naravno, ostaje otvoreno pitanje i na koji način će se rastati sa Đukićem, koji ima ugovor i za narednu sezonu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija