• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

03.05.2018

22:06

PARTIZANU POJAČANJE STIŽE IZ ŠPANIJE? Crno-beli opet u akciji - Dejan Dražić prvi pik!

Partizan

PARTIZANU POJAČANJE STIŽE IZ ŠPANIJE? Crno-beli opet u akciji - Dejan Dražić prvi pik!

Podeli vest

Partizan će i u predstojećem prelaznom roku nastaviti sa praksom povratka iz inostranstva igrača koji su već nosili crno-beli dres, a nova stara meta je Dejan Dražić

Partizan je prošle zime pokušao da dovede Dražića, mogućnost povratka je pominjana i pre godinu dana, možda bude treća sreća.

Vezni red i ofanziva Partizana ovog leta pretrpeće najznačajnije promene, što zbog nestabilne forme pojedinaca i mnogo bledih izdanja tokom proleća. Među prvim pikovima za ojačavanje veznog reda na poziciji uz levu aut liniju, tvrde Novosti, je nekadašnji fudbaler OFK Beograda, koji je prve fudbalske korake napravio u Zemunelu i posle pet godina zaigrao za "romantičare".

U avgustu 2015. Dražić je dobre partije u plavo-belom dresu naplatio petogodišnjim ugovorom sa španskom Seltom, gde je u prvoj sezoni odigrao samo šest utakmica. Narednog leta usledila je pozajmica u Valjadolid (13 utakmica), a ove sezone je konačno došao do punog izražaja u B timu Selte.

Na 34 odigrana meča Dražić je postigao sedam golova i podsetio na partije koje je pružao u dresu OFK Beograda kada je bio "viđen" kao jedan od najperspektivnijih srpskih vezista. Činjenica da je sada za godinu dana bliži izlasku iz ugovora sa Seltom svakako značajno olakšava posao Partizanu u želji da izbegne pozajmicu i nekako pronađe zajednički jezik sa Špancima oko trajnijeg rešenja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija