• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/beta

04.05.2018

16:23

IZVRŠIO BIH SAMOUBISTVO DA SAM ČITAO MEDIJE! Đukić: Ili zadovoljiš ili nađeš drugi klub!

Partizan

IZVRŠIO BIH SAMOUBISTVO DA SAM ČITAO MEDIJE! Đukić: Ili zadovoljiš ili nađeš drugi klub!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da nema nikav problem u klubu i da mu je fokus usmeren na posao, a ne na priče i pisanja na društvenim mrežama

Utakmica 5. kola plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Napretka igra se u subotu od 18 sata na stadionu u Humskoj.

- Nemam problema, jer imam ugovor sa Partizanom. Imamo takvu komunikacuju da možemo da se dogovorimo za pet minuta. Da sam čitao medije, do sada bih jedno tri puta najmanje izvršio samoubistvo. Radim svoj posao, koncentrisan sam. Ne bavim se pričama i društvenim mrežama, koje nemam i to mi je veliki plus. Kada niste aktuelni na njima to je prednost - izjavio je Ðukić na konferenciji za novinare u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

Janković, ako uspe da pobedi Crnogorca u sebi, onda će postati veliki igrač. Ima vrhunske kvalitete, ali mora da popravi pristupMiroslav Đukić, trener Partizana

Trener crno-belih je, uoči utakmice protiv Napretka, rekao da u Humsku dolazi ozbiljna ekipa koju crno-beli još nisu uspeli da savladaju ove sezone, ali da je kvalitet kruševačkog superligaša motiv više za igrače Partizana.

- Napredak je dobra ekipa koja nas je zadužila. Potrebna nam je pobeda. Oni će doći motivisani, kao i sve ekipe protiv nas koje igraju. Napredak je tvrda ekipa sa dobrim kontranapadom. Kvalitetni su, ali to bi trebalo da bude motiv više da pokažemo da smo mi Partizan i osvojimo tri boda - rekao je Ðukić.

On je naveo da će crno-beli izaći u znatno izmenjenom sastavu zbog povređenih Vladimira Stojkovića, Leandrea Tavambe, Bojana Ostojića, Armina Ðerleka i Luke Cucina, a da suspenziju zbog kartona moraju da odrade Marko Janković i Saša Zdjelar.

Ovo su povređeni, ne znamo da li uvređenih ima. Svi su motivisani protiv tebe i ti moraš tako, ako želiš da ih pobediš i zadovoljiš ljude u klubu. Ili ih zadovoljiš ili nađeš drugi klub. Motiva ima na pretek, samo ga treba naći - istakao je trener crno-belih.

Nemam problema, jer imam ugovor sa Partizanom. Imamo takvu komunikacuju da možemo da se dogovorimo za pet minutMiroslav Đukić, trener Partizana

Ðukić je odbacio da postoji problem sa kapitenom Miroslavom Vulićevićem i imao savet sa Marka Jankovića da mora da pobedi sebe kako bi postao veliki igrač.

Nema problema sa Vulićevićem. On vredno trenira, radi dobro, uvek je tu. Svestan je da kada hoćemo da guramo nekog mlađeg igrača, on je tu da mu pomogne. Pravi je kapiten, a Janković ako uspe da pobedi Crnogorca u sebi, onda će postati veliki igrač. Ima vrhunske kvalitete, ali mora da popravi pristup jer ima potencijal da postane vrhunski fudbaler - poručio je Ðukić.

Prema njegovim rečima, igračka kriza ne postoji za razliku od motiva kojeg, kako kaže, u ekipi ima na pretek, bez obzira na to što je titula izgubljena.

- Mi nemamo krizu igre, stvaramo prilike, a protivnik nam daje golove iz malo šansi. Problem bi nastao da rival stvara šanse, a mi ne. Moramo malo da izbalansiramo i ne dozvolimo protivniku da koristi sve što napravi, jer mi nismo ekipa koja će dati četiri ili pet golova - zaključio je Ðukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija