• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.05.2018

20:38

KATASTROFALNO PRVO POLUVREME! Đukić se ponovo čudi igri njegovog tima

Partizan

KATASTROFALNO PRVO POLUVREME! Đukić se ponovo čudi igri njegovog tima

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno u prvom poluvremenu utakmice protiv Napretka (2:2) i da su je potpuno poremetila dva brza gola protivnika

- Posle katastrofalnih prvih 45 minuta ispravili smo se u drugom poluvremenu, postigli smo dva gola i izjednačili, igrali mnogo bolje. U prvom poluvremenu loša koncentracija u defanzivi, primili smo dva gola koja ne smemo da primimo, koja su nas poremetila totalno - rekao je Đukić za televiziju Arenasport.

Napredak je poveo golovima Jesea Sekidike u 12. i Miloša Vulića u 13. minutu, a Partizan je izjednačio golovima Đorđa Jovanovića u 59. i 62. minutu. Jovanović je oba gola postigao posle asistencija kapitena Saše Ilića.

- Ekipa je u drugom poluvremenu dobro ušla u meč i uspeli smo da izjednačimo - dodao je Đukić.

(VIDEO) NAPREDAK NEPOBEDIV ZA PARTIZAN! "Čarapani" i treći put odoleli crno-belima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 5 godina

Kod Đukića su svi zaboravili da igraju fudbal.Jednostavno ih čovek odučio od ove veštine.Svi pogubljeni i ovi iskusni i ovi mladi.Partizan pratim i gledam šest decenija.Ovo je najgori tim(ne po kvalitetu igrača) od kako ja strepim i gubim živce za klub koji volim.Tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća,u stvari zna se da plaća država.Đukić je verovatno dobar čovek,ali kao trener,bled,anemičan i samozadovoljan što je za dobre pare blizu Štitara.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija