• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Maxbetsport.rs

08.05.2018

16:43

ĐURĐEVIĆ NEĆE U PARTIZAN: Nema ništa od povratka, idem samo napred!

Partizan

ĐURĐEVIĆ NEĆE U PARTIZAN: Nema ništa od povratka, idem samo napred!

Podeli vest

Napadač Olimpijakosa Uroš Đurđević demantovao je da bi u letnjem prelaznom roku mogao da se vrati u Partizan.

Đurđević je 2017. iz Humske otišao u atinske crveno-bele, a poslednjih dana mediji spekulišu da bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres.

- Svaki prelazni rok će se pominjati moj povratak, ali za sada od toga nema ništa. Odigrao sam jednu godinu u Partizanu, bila je to sezona iz snova u kojoj smo osvojili duplu krunu. Sada me zanima samo Olimpijakos. Tek sam došao u Atinu, smatram da je vreme da napravim korak napred u karijeri - rekao je Đurđević za Maxbetsport.rs.

Olimpijakos je šampionat završio tek na trećem mestu i prekinuo se sedmogodišnju dominaciju u Grčkoj.

- Gazde su nezadovoljne, praviće se rezovi u timu. Očekujem da ću sledeće sezone dobiti veću šansu da se dokažem. Nisam toliko igrao koliko sam želeo, ali sam opet uz tu manju minutažu postigao četiri gola. Odigrao sam čak i pet utakmica u Ligi šampiona, tako da sam sa te strane zadovoljan. Igranje u Olimpijakosu je veliko iskustvo za mene. Imam još tri godine ugovora, tako da dolazim na pripreme - dodao je Đurđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 5 godina

Pa da, logično, neće korak nazad u karijeri...

MrDr

pre 5 godina

Znate,kad bolje razmislim,sada kada u timu nema Leonarda,njegov dolazak bi bio totalni fijasko. Zahvaljujući upravo Leonardu,postao je igrač o kome se priča.Desetine njegovih asistencija su doprinele uspehu Đurđevića. Bez Lea taj isti Uroš bi bio tek prosečan igrač

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija