• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.05.2018

17:43

DRAŽIĆ ŽELI U PARTIZAN! Dogovor zavisi od dobre volje Selte

Partizan

DRAŽIĆ ŽELI U PARTIZAN! Dogovor zavisi od dobre volje Selte

Podeli vest

Mladi srpski fudbaler Dejan Dražić je raspoložen da se vrati u svoj matični klub Partizan, ali ključ od tog transfera je u rukama Selte

Krilni napadač ima ugovor sa klubom iz Viga na još dve godine, tako da će Selta dati završnu reč da li Dražić može u Partizan, makar na pozajmicu naredne sezone.

– Činjenica je da je Dražić dete Partizana i da je od rođenja svim srcem uz voljeni klub. Naravno da je njegova želja neupitna da zaigra pred “grobarima”. Međutim, u ovom slučaju glavnu reč ima Selta sa kojom on ima još dve godine ugovora. Isto je važno i to što je imao sjajnu sezonu u B timu Selte, koja ozbiljno razmišlja da ga ponovo vrati u prvi tim pošto su Sisto i Emre Mor na izlaznim vratima kluba, a to su igrači koji pokrivaju Dejanovu poziciju. Naravno, on je to zaslužio svojim igrama bez obzira na njihov kvalitet i poziciju u timu - rekao je Rašo Bulatović, agent koji zastupa Dražića, za Blic.

On je otkrio i da Partizan nije jedini klub koji je zainteresovan za Dejana Dražića.

Interesovanja ima i iz Bundeslige i Belgije, ali ne bih da otkrivam detalje. Sigurno je da ćemo Ardian Đokaj i ja, kao njegovi agenti, u dogovoru sa njim pronaći najbolje rešenje. Poznato je da smo Dražić i ja nepopravljivi “grobari”, pa će eventualna ponuda Partizana biti prva opcija koja će biti razmotrena - rekao je Bulatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17