• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

10.05.2018

10:59

STOJKOVIĆ SAM ZVAO DA DOĐE U PARTIZAN! Bivši funkcioner Partizana otkrio dugo čuvanu tajnu!

Partizan

STOJKOVIĆ SAM ZVAO DA DOĐE U PARTIZAN! Bivši funkcioner Partizana otkrio dugo čuvanu tajnu!

Podeli vest

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković je sam zvao i pitao da dođe u Partizan, otkrio je bivši funkcioner crno-belih Branko Ružić.

Naravno, reč je o 2010. godini, kada je Stojković prvi put obukao dres kluba iz Humske. Tada je bio pod ugovorom sa Sportingom, ali kako u Lisabonu nije dobijao priliku, tražio je klub koji će mu garantovati minutažu. I našao ga je. U Humskoj.

- Tada smo pokojni Darko Grubor, Dragan Đurić i ja bili na izvlačenju grupa za Ligu šampiona. Tada nas je kontaktirao Stojke i iskazao interesovanje da dođe u Partizan. Znate, kada imate takvog odličnog golmana, kao što je on, onda tu nema razmišljanja. Gledali smo pre svega kvalitet. Pritom, nije to bio direktan transfer iz Zvezde, a i radilo se o interesu srpskog fudbala. Naravno da smo konsultovali i navijače - rekao je Branko Ružić za Alo Sprint.

On je istakao i da "grobari" u početku nisu bili za tu opciju.

- Oni su prve tri-četiri utakmice pevali: "Ti si prvi golman, Radiša". Međutim, posle su videli i prihvatili Stojketov kvalitet i da na kraju on pobeđuje sve neverne Tome. Da nije bilo Stojketa, Srbija bi teško otišla na Svetsko prvenstvo, a i Partizan ne bi igrao Ligu Evrope. Inače, to nije prvi takav prelazak. Jeste specifično, jeste teško, ja navijače razumem, ali to je fudbal. Setite se Milka Đurovskog - objasnio je Ružić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija