• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.05.2018

14:18

PAO JE TERET I SA LEĐA I SA SRCA! Đukić: Surdulica nema kapacitet, Sale je simbol Partizana!

Partizan

PAO JE TERET I SA LEĐA I SA SRCA! Đukić: Surdulica nema kapacitet, Sale je simbol Partizana!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je plasmanom u finale Kupa njegovim fudbalerima "pao teret sa leđa i srca" i da će narednu prvenstvenu utakmicu s Voždovcem iskoristiti da pruži šansu igračima s manjom minutažom

- Pao je teret i sa leđa i sa srca. Ulazak u finale nam je dao mirnoću da možemo dobro da se spremimo. Ekipa je pokazala da je prava kad god je bilo teško. Ovo finale nam je potrebno da ponovo pokažemo da smo pravi i vrhunski završimo sezonu - rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan će u nedelju gostovati Voždovcu u 36. kolu Super lige Srbije, nekoliko dana pošto se plasirao u finale Kupa.

- Ponovo nas čeka teška utakmica. Voždovac je dobra ekipa koja želi da igra napadački fudbal. Posle teške utakmice u Kupu, treba se vratiti prvenstvenim obavezama i ligu završiti što je bolje moguće, da ostavimo dobar utisak - poručio je trener crno-belih.

On će pružiti šansu igračima koji su do sada imali manju minutažu, jer ima mnogo problema sa povredama i umorom i ne želi da rizikuje.

- Daćemo im šansu da pokažu da je trener pogrešio i da je njihovo mesto u ekipi. Imaće priliku da igraju tešku i dobru utakmicu, kako bi stekli samopouzdanje, što je bitno. Moraćemo da odmorimo igrače protiv Voždovca, a u drugoj ćemo dati minutažu onima koji će igrati finale protiv Mladosti - dodao je trener Partizana.

Domaćin finala Kupa Srbije biće Surdulica, čemu se Partizan usprotivio.

- Poštujemo grad Surdulicu i Radnik kao klub, ali je evidentno da nema kapacitet da primi navijače obe ekipe. Kapacitet je mali i to je osnovni razlog, ne zadovoljava potrebe veličine ove utakmice - smatra Đukić.

Upitan o kapitenu Saši Iliću i njegovoj budućnosti u klubu, Đukić je kazao da se radi o simbolu Partizana.

- Šta god da odluči, bitno je da ostane sa nama jer je zaista bitna karika. Ono što on najbolje radi sigurno je fudbal i on to dokazuje na svakom treningu i utakmicama. To može samo čovek koji voli fudbal. On na prvom mestu voli fudbal i to se vidi. Idol je igračima, navijačima i svima nama tu. Ličnost koja je simbol Partizana - zaključio je trener Partizan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija