• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

12.05.2018

17:11

(FOTO) SUMA ZAVRŠIO SA PARTIZANOM? Vezista crno-belih otišao u Gvineju!

Partizan

(FOTO) SUMA ZAVRŠIO SA PARTIZANOM? Vezista crno-belih otišao u Gvineju!

Podeli vest

Epizoda Sejdube Sume u Partizanu je, po svemu sudeći - gotova! Umesto da se sprema za utakmicu sa Voždovcem u nedelju, omaleni vezista je otišao u - Gvineju

Suma se dan pre pretposlednjeg kola javio na instagramu iz domovine, gde je otputovao na svadbu.

Očigledno da su u Humskoj digli ruke od Afrikanca, čim je dobio dozvolu da se usred sezone otisne na tako dalek put.

In Guinea ✌????

Објава коју дели Seydouba Soumah ⚽️ (@seydoubasoumah) дана 12. Мај 2018. у 3:54 PDT


Sejduba Suma je najskuplje pojačanje u istoriji Partizana, doveden je iz Slovana za 1,65 miliona evra, ali u Humskoj nije pokazao ni delić tog repertoara koji ga je preporučio crno-belima.

Jasno je da će na kraju sezone Partizan gledati da ga proda za bilo koji novac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Pa nije bas usred sezone. Prakticno je zavrsena osvajanjem titule od strane Zvezde, a Partizan obezbedio drugo emsto i finale kupa u kome Suma zaista nije potreban. Partizan ce lagano uzeti taj kup. Takodje, posteno gledano. Suma nije ni dobio priliku da zaigra u prvom timu, a na stranu podrivanje od Jankovica i ostalih igraca koji su ga preskakali kada udje kao neka zamena. Ukratko, Djukic mu je unistio karijeru u Partizanu kao i sam Partizan.

partizanovac

pre 5 godina

Koga jos briga za partizan......ne zasluzuju ni veliko P ....Poznata ekipa Vucelic, Vazura, Ilijev I Djukic MARS UZ KLUBA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija