• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.05.2018

22:21

ĐUKIĆ KAO POKVARENA PLOČA: Nemam šta da zamerim igračima!

Partizan

ĐUKIĆ KAO POKVARENA PLOČA: Nemam šta da zamerim igračima!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je nakon poraza od Voždovca da nema šta da zameri svojim igračima

- Nemam šta da zamerim ekipi. Zaista je dala sve od sebe, to je to. Utakmica je bila izjednačena, protivnik je pobedio jer je dao te golove koje mi nismo uspeli da damo i, kažem, nemam šta da zamerim ekipi - rekao je Đukić za Arenu sport posle utakmice, a slično priča posle svakog poraza.

Fudbaleri Voždovca pobedili su na svom terenu ekipu Partizana sa 2:1, u utakmici 36. kola Super lige Srbije. 

- Utakmica kao da je nacrtana za nas, baš onako kako smo hteli, postigli smo dva gola i uspeli da pobedimo. Odigrali smo korektnu utakmicu, iskoristili smo što je Partizan imao malo šaren sastav. Ja im želim puno sreće u finalu Kupa - rekao je trener Voždovca Miloš Veselinović i dodao:

- Ovo su za nas najlepše utakmice i ja čestitam svojim igračima na pobedi - dodao je mladi stručnjak. 

Crno-beli u poslednjem kolu dočekuju Spartak, a Voždovac gostuje Crvenoj zvezdi.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miga

pre 5 godina

DJUKICU zelim da osvoji kup i da se sam povuce sa klupe i prepusti kormilo nekom drugom a ILIJEVU da nedovodi vise bombe pogotovo kao ovu zadnju ZUMA staje Ovo pitam se kako koja garnitura rukovodioca dodje oni se ponasaju kao daje to njihov privatni KLUB zato nikad nece ni biti privatizovani ni PArTIZAN niti ZVEZDA tu se menjaju grupe ljudi koji nista nedonose a bogami izlaze masni kad napustaju klub.

AS

pre 5 godina

NEMAMO NI MI ŠTA DA IM ZAMERIMO. NEKA I SLEDEĆE SEZONE TAKO NASTAVE.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija