• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.05.2018

11:00

SPARTAK BITAN, ALI U SURDULICI CELA SEZONA! Đukić: Vraćaju se Stojković i Janković, Tošić za finale Kupa!

Partizan

SPARTAK BITAN, ALI U SURDULICI CELA SEZONA! Đukić: Vraćaju se Stojković i Janković, Tošić za finale Kupa!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je bitna predstojeća prvenstvena utakmica sa Spartakom (četvrtak, 19.00), ali da je bitnije finale Kupa Srbije

- Protiv Spartaka igramo bitnu utakmicu, ali je sve usredsređeno za finale jer je u Surdulici cela sezona i svi smo koncentrisani na nju - rekao je Djukić na konferenciji za novinare.

Partizan će u četvrtak u 19.00 dočekati Spartak u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije. Crno-beli su osigurali drugo mesto na tabeli srpskog prvenstva, dok je Spartak u dobroj poziciji da zadrži treće, koje sigurno donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Šteta zbog fudbala što se igra u Surdulici
Kada je reč o finalu Kupa protiv Mladosti iz Lučana koje će se igrati u Surdulici, Đukić je kazao da je siguran da će ono biti organizovano najbolje moguće.
Jedini problem je što imamo veliki broj navijača koji neće moći da dođe tamo i uđe na stadion jer je kapacitet 3.500 mesta. Šteta zbog fudbala, ali sam siguran da će biti vrhunski organizovano - kazao je Đukić.
Finale Kupa Srbije igraće se u sredu, 23. maja od 19.00 u Surdulici.

- Spartak će biti motivisan sa željom da zadrži treće mesto. Mi imamo pobedničke ambicije jer je uvek želja Partizana da pobeđuje. Sve govori da ćemo videti dobru fudbalsku predstavu - kazao je Đukić.

Vladimir Stojković i Marko Janković su se oporavili od povreda i konkurisaće za tim protiv Spartaka, dok neće biti Zorana Tošića. Đukić je ipak uveren da će Tošić biti spreman za finale Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

Fudbaleri Partizana Vladimir Stojković, Nemanja Miletić i Danilo Pantić našli su se u timu godine Super lige, dok je Svetozar Marković najbolji debitant.

- Zaista mi je drago zbog toga što je veliki broj naših igrača u timu godine. To znači da su u kontinuitetu igrali dobro ove sezone -  naveo je trener Partizana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17