• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2018

10:35

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN UZEO TROFEJ! Crno-beli posle preoketa 15. put u istoriji osvojili Kup!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN UZEO TROFEJ! Crno-beli posle preoketa 15. put u istoriji osvojili Kup!

Podeli vest

Spasao je Partizan sezonu! Pobedom nad ekipom Mladosti i to posle preokreta, crno-beli su osvojili Kup države, 15. put u svojoj istoriji, a treći put u nizu - 2:1

Od raspada velike Jugoslavije nijedan klub nije uspeo da napravi het-trik u Kupu, što je sada uspelo Partizanu. Crno-beli su ostali bez titule prvaka Srbije, ali su sačuvali drugi trofej, tako da u Humskoj 1 sezonu smatraju uspešnom.

A, utakmica je krenula kao po željama Lučanaca! U 21. minutu Janko Tumbasević je glavom matirao Vladimira Stojkovića i obradovao oko 800 navijača Mladosti koji su došli u Surdulicu.

Radost "plavih" nije dugo trajala, Marko Janković je prelepim golom u 31. minutu izjednačio na 1:1.

Pobedu crno-belima doneo je Saša Zdjelar, koji se iskrao prilikom kornera i sa metra poslao loptu u mrežu - 2:1.

PARTIZAN - MLADOST 2:1 (1:1)

Strelci: Janković u 31. i Zdjelar u 61. minutu za Partizan, a Tumbasević u 21. za Mladost.

Stadion: Radnika u Surdulici. Sudija: Majo Vujović. Crveni karton: Pejović (Mladost) u 92. minutu.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Miletić, Marković, Antonov, Jevtović, Zdjelar, Pantić, Janković (od 95. Tošić), Ivanović (od 78. Đerlek), Tavamba.

MLADOST: Rosić, B. Milošević, I. Milošević, Šatara, Pešić, Pejović, Pavlović, Tumbasević, Jovanović, Radivojević (od 67. Trifunović), Dimić (od 80. Golubović).

UŽIVO:

Kraj.

95'. OPASNOOOOO! Trifunović je za pola koraka zakasnio da pošalje loptu u gol Partizana!

92'. Drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Pejović iz Mladosti.

90'. Igraće se tri minuta sudijske nadoknade.

89'. Nova prilika za Đerleka! Izbacio je dvojicu čuvara u šesnaestercu i šutirao u spoljni deo mreže.

85'. ŠANSA! Veliku priliku je propustio Armin Đerlek, bio je sam ispred golmana Rosića, ali mu je čuvar mreže Mladosti odbranio udarac!

82'. Lepa ideja Pantića, poslao je loptu kroz odbranu Mladosti za Đerleka, ali je mladom igraču u poslednjem trenutku pobegla.

78'. Solo prodor Pantića, prošao je trojicu-četvoricu igrača, ali je na kraju odigrao loš pas za Ivanovića.

73'. Udarac Tumbasevića sa 20 metara, izblokirao ga je Marković - glavom!

69'. OPASNO! Mladost još jednom po desnoj strani probija odbranu Partizana, lopta je gotovo iz mrtvog ugla krenula ka golu, a Stojković je odbio u polje.

61'. GOL! Vodi Partizan! Saša Zdjelar je posle kornera pogodio mrežu Mladosti - 2:1! Centaršut je išao nisko na prvu stativu, svi su krenuli tamo, a Jevtović je petom samo prosledio loptu na drugu stativu, gde se ubacio Zdjelar i sa metra poslao loptu u gol.

58'. Zdjelar je natrčao na loptu na 25 metara od gola, nije je dobro zahvatio, ona je doskakutala do golmana Rosića.

52'. Topovski udarac Antonova sa 30 metara, lopta je kao raketa proletela blizu gola Lučanaca.

50'. I NOVA ŠANSA! Ovog puta za Mladost! Gotovo preslikana akcija kao kod gola: centaršut sa desne strane na peterac, ali Dimić nije uspeo da lepo zahvati loptu i mreža Partizana se nije zatresla.

46'. ŠANSA! Ukazala se odmah prilika za Partizan! Pantić je oboren na 17 metara, ali je sudija pustio prednost, pošto je lopta došla do Jevtovića, koji je bio sam, a odlučio se na šut i pogodio je pravo u golmana!

starsport

Kraj prvog poluvremena

44'. Napad Mladosti, još jedan centaršut sa desne strane, ali kasni Dimić.

43'. Neuspeo dupli pas Antonova i Pantića u šesnaestercu Mladosti.

38'. Lukav udarac Tavambe, u dalji ugao sa mnogo efea, ipak lopta je prošla metar pored stative.

31'. GOL! Majstorija Jankovića iz slobodnog udarca! Pogodio je crnogorski reprezentativac sam ćošak, tamo gde Rosić nikako nije mogao da dohvati - 1:1.

27'. Pokušao je Đorđe Ivanović sa distance, lopta je prošla pored gola Mladosti.

26'. Gotovo identična akcija Mladosti, ali je ovog puta odbrana Partizana uspela nekako da izbaci loptu iz šesnaesterca.

21'. GOL! Vodi Mladost u finalu Kupa! Centrirao je Bogdan Milošević sa desne strane, a Tumbasević je glavom sa šest-sedam metara pogodio gol Partizana - 1:0!

20'. Preti i Mladost! Posle duge akcije Pejović je došao do lopte na 25 metara od gola Partizana, snažno je šutirao - pored gola.

19'. ZICER! Najbolja šansa na utakmici! Centrirao je Antonov, "našao" je Ivanovića na šest-sedam metara od gola Mladosti, ali je udarac glavom bio pravo u Rosića!

18'. Slobodnjak za Partizan na 18 metara od gola, probao je Pantić, lopta je otišla dva-tri metra pored gola.

16'. Preti Jevtović sa distance, sa nekih 20 metara, a golman Rosić je u padu uhvatio loptu.

12'. OPASNO! Gužva pred golom Partizana, Dimić je otišao previše ukoso pa nije mogao da šutira, a u nastavku je Tumbasević tukao, a Marković ga izblokirao.

12'. Pantić je oprobao udarac sa ivice šesnaesterca, ponovo lopta odlazi daleko od gola.

9'. Pokušaj Jankovića sa 17 metara, izblokiran je, lopta odlazi u korner. Posle kornera, Marković je probao glavom - pored gola.

5'. Janković je poslao oštar centaršut u šesnaesterac, igrač Mladosti je skrenuo loptu u korner. U nastavku akcije udarac Antonova sa 20 metara - visoko preko gola.

2'. Imala je Mladost slobodan udarac na 20 metara od gola Partizana, usledio je centaršut, ali je odbrana crno-belih reagovala i izbacila loptu u polje.

starsport

- Minut ćutanja za preminulog Dušana Trbojevića, nekadašnjeg trenera i skauta u omladinskoj školi Partizana.

- Intonira se himna "Bože pravde".

- Miroslav Đukić je poslao na teren tim bez Zorana Tošića, koji je na klupi.

- Utakmici u Surdulici prethodila je žestoka tuča dve frakcije "grobara" na autoputu.

(FOTO) MASOVNA TUČA "GROBARA"! Sukob dve navijačke frakcije na naplatnoj rampi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija