• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

23.05.2018

22:06

PARTIZAN PREGOVARA SA ŠKULETIĆEM I GAJIĆEM! Crno-beli pikirali ozbiljna pojačanja za leto!

Partizan

PARTIZAN PREGOVARA SA ŠKULETIĆEM I GAJIĆEM! Crno-beli pikirali ozbiljna pojačanja za leto!

Podeli vest

Partizan je doveo Nikolića, sledeći su Škuletić i Gajić! Vicešampion Srbije već je krenuo u rekonstrukciju igračkog kadra, a nakon što je dogovorio dolazak Nemanje Nikolića (25) iz Spartaka, započeo je pregovore sa centarforom Petrom Škuletićen (27) iz Genčlerbirligija i desnim bekom Milanom Gajićem (22) iz Bordoa, saznaje Informer

Genčler je ove sezone ispao iz prve lige Turske i izvesno je da neće nastaviti saradnju sa Škuletićem. Turski klub će gledati da ga proda ili pošalje na pozajmicu. Iskusni napadač ima još godinu dana ugovora, ali ne želi da igra u drugoj ligi.

Smanjuju budžet

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja, Škuletić će biti zamena za Leandrea Tavambu. On je igrač kog je sportski direktor Ivica Iliev najavio kao napadača od kog očekuje 30 golova u sezoni.

- Čelnici Partizana već su stupili u kontakt sa Škuletićem, koji je bio želja i prošlog leta i prošle zime. Ostaje samo da se vidi na koji način će se rastati napadač i Genčlerbirligi, da li prekidom ugovora, pozajmicom ili transferom. Taj klub je ispao u drugu ligu, ima plan da smanji budžet za plate i nema nameru da izdvaja velike pare za Škuletićevu platu. Ako Petar bude došao u Humsku, moraće da prihvati mnogo manju platu nego što ima u Turskoj - rekao nam je izvor upućen u transfere u Humskoj.

Beta

Traže se ofanzivac i štoper

Osim pomenutih igrača, crno-beli traže ofanzivca koji može da igra krilo i plejmejkera, kao i novog igrača na poziciji štopera. Spominjalo se da bi u Humskoj mogla da odjekne "bomba" i da se vrati Leonardo da Silva Souza, a ukoliko taj poduhvat ne uspe, srpski vicešampion moraće da pronađe igrača takvih karakteristika. Takođe, moraće da pojača i odbranu, pošto je izvesno da će štoperi Bojan Ostojić i Milan Mitrović da promene sredinu. Plan je da Svetozaru Markoviću i Nemanji R. Miletiću priključe još jednog ili dvojicu štopera.

Povratak igrača koji je 2014. godine postigao 28 golova na 40 mečeva za Partizan zavisi i od odlaska Leandra Tavambe. Nije tajna da bi klub želeo da se reši snažnog Kamerunca, ali problem je što za njega još nema ponuda.

U svakom slučaju, plan je da crno-beli u špicu za narednu sezonu imaju Škuletića i Nikolića kao prve opcije, i Ognjena Ožegovića i Đorđa Jovanovića kao rezerve.

Škuletić je nedavno rekao da pomno prati šta se dešava u Partizanu, ali da prvo treba da reši status u turskom klubu.

- Poznato je koliko volim Partizan. Odrastao sam u Humskoj, kasnije dobio priliku i da zaigram za prvi tim i smatram to najsrećnijim momentima u karijeri. Pratim sve što se dešava u klubu. Ipak, što se povratka u ovom trenutku tiče, ne znam koliko je to realno. Uveren sam da neću nastaviti saradnju s Turcima. Takvo je vreme, nažalost, sve se vrti oko para - izjavio je nedavno Škuletić.

Skupljaju "orliće"

Što se tiče Gajića, opcija je pozajmica s pravom otkupa, baš kao što je to bio slučaj s levim bekom Nemanjom Antonovim, koji je prošlog leta došao iz Grashopersa. Gajić je ove sezone odigrao svega pet mečeva za Bordo, ali ima još dve godine ugovora i Francuzi ga se neće odreći za mali novac.

Ukoliko uspe da dovede mladog desnog beka, Partizan će imati trojicu igrača iz omladinske reprezentacije Srbije koja je 2014. osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu - Gajića, Antontova i Sašu Zdjelara.

- Partizan zlatnog "orlića" Gajića jedino na pozajmicu može da dovede, pa da proba da dogovori otkupnu klauzulu, kao što je slučaj sa Antonovim i Zdjelarom. Očekuje se da on bude rešenje za desnog beka, pošto je Miroslav Vulićević van forme, a Luka Cucin neiskusan - zaključio je naš izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
No1

pre 5 godina

Ceo tim je van forme cele.sezone ,a ne samo Vulicevic. Bravo za trenera.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija