• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.05.2018

19:56

"VEČITI" DERBI U POLUFINALU! Košarkaši Partizana zakazali okršaj sa Zvezdom!

Partizan

"VEČITI" DERBI U POLUFINALU! Košarkaši Partizana zakazali okršaj sa Zvezdom!

Podeli vest

Košarkaši Partizana su u drugoj četvrtfinalnoj utakmici kao gosti savladali Mega Bemaks sa 93:79 i rešili seriju u svoju korist sa 2:0

U polufinalu nas čeka duel dva najveća rivala srpske košarke - Partizana i Crvene zvezde. Počeće seriju na dve pobede 28. maja, a domaćin prve utakmice biće crveno-beli.

Najbolji u Partizanu bio je kapiten Novica Veličković sa 22 poena, sedam skokova i četiri asistencije, Najdžel Vilijams Gos dao je 21 poen i podelio osam asistencija, a Vanja Marinković dodao je još 14 poena.

Ognjen Jaramaz je ubacio 15 za Megu, a jedan manje dao je Mušidi.

starsport



Mega je u prvoj četvrtini serijom 13:1 stigla do 12 poena prednosti i povela 24:12. Probudili su se ipak crno-beli i prišli na čeriti poena do kraja prve deonice (26:20). Fundić je početkom druge četvrtine vratio domaćinu dvocifreno vođstvo, međutim, crno-beli su se vratili u meč i izborili egal pred drugo poluvreme. 

starsport


Mušidi je sa dve trojke otvorio drugo poluvreme, ali se Partizan na vreme trgnuo a Vanja Marinković se pobrinuo za preokret (56:52). Mega je nekako držala korak do početka poslednje deonice, sredinom četvrtine Partizan je otišao na plus 9 poena i do kraja samo uvećavao prednost.

Uz domaćine je bio i  nekadašni igrač Mege, a sada NBA as Nikola Jokić, ali nije joj doneo sreću.

starsport


starsport





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17