• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

25.05.2018

08:13

MILOŠ VAZURA ZA INFORMER: Miroslav Đukić je i dalje trener Partizana!

Partizan

MILOŠ VAZURA ZA INFORMER: Miroslav Đukić je i dalje trener Partizana!

Podeli vest

Miroslav Đukić je i dalje trener Partizana, poručio je u razgovoru za Informer Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih

Čelnik Partizana nije želeo da prejudicira kakva će biti sudbina prvog trenera ekipe, kojeg je fudbalska čaršija već smenila i na njegovo mesto dovela Iliju Stolicu.

Miloš Vazura kaže da će o sudbini Miroslava Đukića odlučivati Upravni odbor kluba.

- U narednim danima nema nikakve priče oko trenera. U toku sledeće nedelje klub će održati sednicu Odbora za hitna pitanja, zasedaće Upravni odbor, pa će sportski sektor na čelu sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim dati analizu rada svih sportskih struktura, od omladinske škole do prvog tima. Nakon toga Upravni odbor će razmotriti sve opcije, pa ćemo videti šta i kako dalje - poručio je Vazura za Informer.

Na pitanje kakav je njegov lični stav i da li prema njegovom mišljenju Đukić treba da ostane trener, Vazura je kratko odgovorio.

- U ovom trenutku trener je Miroslav Đukić.

Po kuloarima već se priča da je Đukićeva zamena spremna i da će to biti Ilija Stolica. Navodno, ozvaničenje saradnje uslediće nakon definitivnog rastanka s Đukićem. Vazura nije želeo da komentariše ove navode.

- Ne bih govorio o tome dok ne završimo Upravni odbor - zaključio je Vazura.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić takođe je za naš list rekao da će odluka o treneru za narednu sezonu biti doneta nakon vikenda.

- Svi razgovori biće vođeni sledeće nedelje. Tad ćemo imati na okupu kompletno rukovodstvo, članove Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora, pa ćemo sumirati celu sezonu. Razgovaraćemo o učinku sportskog sektora i svakako ćemo doneti odgovarajuće odluke - poručio je Vuletić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljuba

pre 5 godina

OK....vi zadrzite " vrhunskog " za trenera a mi "obicni " navijaci necemo dolaziti na utakmice . Ako je njemu vrhunski sezona to sto je Partizan drugi na tabeli, (20 i kusur bodova iza Zvezde ), sto je doziveo ( sramotno ) prolece u Evropi, ako je osvojio Kup u drustvu takvih fudbalskih giganata kao sto su Mladost iz Lucana, Radnika iz Surdulice i sl.....onda je to jedan JADAN PARTIZAN

Rade

pre 5 godina

MARS iz Partizana i TI i Djukic i Vucelic i Vuletic!!! KO ste bre VI UOPSTE??? Da li je neko ikada cuo za Milosa Vazuru?

zoro osvetnik

pre 5 godina

Sretno vam bilo dalje propadanje.Taman ste se nasli.

uros

pre 5 godina

Samo da vidim ko će da vas gleda dogodine.Imamo talentovano lošeg trenera koji je unazadio igru i svakog igrača od 50 do 70%.Svaki protivnik mu je težak i sa svakom ekipom se muči,zato što se ne razume u svoj posao.Uspeo je da u sedam ekipa dobije otkaz pre isteka ugovora i za to treba biti talentovan.Ja sam zbog ovog čoveka prestao da gledam Partizan i na televiziji,ne čitam ni novine i jedine informacije dobijam od onih malo mazohista koji su ostali da to prate.Svakim danom je i takvih sve manje.

bebic04

pre 5 godina

nenade,nemoj ni da komentarises po portalima a najbolje za tebe da se UBIJES!

nenad papic

pre 5 godina

Mozete da ga zadrzite ali bez nas grobara i ostalih navijaca.Bojim se samo ako nesto krene lose sta ce biti sa vama iz uprave.Vrhunskog pravnika imate a vecito novi sporovi se pojavljuju neznam da li ste ijedan resili u korist partizana.Ponovo ste usli u dil sa ramadanijem a zvezda kupuje koga hoce i konstantno smanjuje dug a vi ga povecavate.za nas bi najbolje bilo da svi odete pa da partizan vode partizanovci za vas sam cuo tek nedavno kada ste smenili Djurica.Srecno vam bilo ali videcete sta ce se desiti ako ostane djukic.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija