• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

15:22

PARTIZAN DOBIO PONUDE ZA SUMU! Crno-beli vagaju da li da ga prodaju

Partizan

PARTIZAN DOBIO PONUDE ZA SUMU! Crno-beli vagaju da li da ga prodaju

Podeli vest

Najskuplje pojačanje Partizana Sejduba Suma mogao bi ovog leta da napusti klub, pošto su crno-beli dobili ponude za njega

Iako je i sportski direktor Partizana Ivica Iliev priznao da je angažovanje Sejdube Sume bilo promašaj, generalni direktor Miloš Vazura je otkrio da je u klub stiglo nekoliko ponuda za igrača iz Gvineje.

- Još razmatramo šta će biti sa Sumom. Nismo doneli konačnu odluku da li će napustiti klub ili ne. Za njega smo čak i dobili neke ponude, ali ćemo videti šta je najbolje za klub - rekao je Vazura.

Partizan je Sejdubu Sumu doveo iz Slovana za 1,65 miliona evra, ali je omaleni vezista igrao ispod očekivanja. Gvinejac je odigrao 31 utakmicu za Partizan u sezoni i postigao pet golova, uz dve asistencije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Odmah ga prodajte da ne bude kao sa Tavambom niste hteli trazili ste 3 mil. eura sada ne mozete da dobiljte ni 300 hiljada eura znaci ODMAH!!!

Djole

pre 5 godina

Ima viziju kao i Ilijev,da Sumu upakuju u 500 evra,pa ga možda neko i uzme!

Milan

pre 5 godina

Ма јок, чувајте га, његова игра тек долази!

Ivan

pre 5 godina

Možda ga hoće Teleoptik. Ali pitanje je dali bi i tamo bio medju 22 igrača

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija