• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2018

21:00

KUP NIJE VAŽAN, DAJ DA GA UKINEMO! Iliev besan jer se uspeh Partizana ne poštuje!

Partizan

KUP NIJE VAŽAN, DAJ DA GA UKINEMO! Iliev besan jer se uspeh Partizana ne poštuje!

Podeli vest

Partizan je pre nekoliko dana osvojio Kup Srbije savladavši u finalu lučansku Mladost i tako donekle spasao sezonu.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev smatra da se rezultati crno-belih u ovoj sezoni ne poštuju u onoj meri u kojoj bi trebalo

- Mi smo rekli koji su nam prioriteti i obećali. Ušli smo nikad superiornije u Ligu Evrope. Kada smo ušli, najavili smo prolazak grupe, svi su se smejali. Kolo pre kraja, uspeli smo u tome. Odjednom, kao da je to normalno. Pa, stani... Dva, tri meseca su prošla od nečeg nerealnog, do neuspeha - rekao je Iliev za Partizan TV i dodao:

- To je ono što se ponavlja. To su argumenti. Dolazimo do toga da smo osvojili trofej u Srbiji. Nikada u istoriji, Partizan nije tri godine zaredom osvojio Kup. I kada pričamo o njemu, kažu nije važan! Što igramo, ako nije važan? Daj da ga ugasimo - istakao je sportski direktor crno-belih.

I on, poput trenera Miroslava Đukića, smatra da je Partizan imao uspešnu sezonu.

- Veteran sam u ovoj borbi. Imao sam divan odnos sa Đukićem. Ne želim nikome da se mešam u sastavljanje tima. Mogu nekim savetom, idejom, predlogon, viđenjem da pomognem. Sigurno je bilo oscilacija, negativnih stvari, koje nisu smele da se dese Partizanu, posebno sa ovim timom, jer mislim da smo po imenima imali fantastičnu ekipu. Verujem da će sledeće sezone da bude još jači Partizan. Možda na pozicijama koje su škripale, biti kvalitetniji i bolji. Analiziraćemo što nam je potrebno da budemo jači - poručio je Iliev.

Na kraju je prokomentarisao i neke od igrača koji su došli u poslednjih godinu dana.

- Svako od pojačanja je ugradio sebe. Danilo Pantić je najbolji igrač mlade reprezentacije, pozvan je na širi spisak reprezentacije, a gde je bio pre godinu dana? Šta je Srbija dobila? To niko ne spominje. Bićemo jači nego prošle sezone. Svakih šest meseci sve jači i jači. Igrački, da li će to na terenu odmah da se pokaže, videćemo. Ivanović, kako je izgledao prvih dva meseca, pa je postao miljenik navijača. Naša publika prepoznaje kvalitet. Na kraju sve dođe na svoje, treba samo istrpeti. Da smo padali na provokacije, ne bismo bili danas ovde - zaključio je Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran Dimitrijevic

pre 5 godina

Sve sto Partizan osvoji ili uradi izgleda nekome nevazno,pocev od sredstava informisanja pa do institucija u drzavi.

Mihajlo

pre 5 godina

Mozda neko ko nije gledao utakmice Partizana u Evropi moze ovo da proguta,nasa liga i kup me ne zanimaju.Ako je za tebe uspeh proci bez igre Skenderbeg i Jang Bojs onda treba da letis iz Partizana,pa nije ti to Macva nego Partizan koji je pre 15 godina igrao egal utakmice sa Realom,Portom,Marsejom u Beogradu i nije se brukao na strani a sad treba da budemo srecni ako ne primimo pet komada od Kijeva i Plzenja,nista u ovoj ekipi Partizana ne valja,stoperi teski kikseri,coravi golman protiv Olimpijakosa,vezni red koji ne zna unapred da igra,krila koja nikog ne mogu da pretrce i predriblaju i prespori spic igraci,desnom beku dusa u nosu,ne moze nijedno krilo u Evropi da stigne.

Penzioner

pre 5 godina

Smucio si se i Bogu i Narodu, umisljeni "strucnjaku" !!!! Sto bi po narodski: Ajde ne kaki vise !!!! Navijaci Partizana se tuku medjusobno, ne znate da igrate pravi fudbal, platio si onog "malog" neznanca i nebulozu MILION ..... cega samo ti znas ....???????????????????????????? Vreme je da i ti , Iliev-u ODES !!!!!

ljuba

pre 5 godina

Pametnjakovicu a kako opravdanje imas za spiskanih 1,6 mil.za totalni promasaj zvani Suma

Djole

pre 5 godina

Hahaha kakav mudrac!Niko normalan ne osporava postignute rezultate ali ajde ti mudrače pričaj malo o igri koju Partizan prikazuje sa Đukićem kao šefom,a onda malo i o protraćenim parama na "bombe"koje si doveo!!!

Zaboeavio si

pre 5 godina

Zaboravio si kako je prošao vaš, a ja ga cenim, Antara u Juznoj Africi. Prosli prvi kru, sto je i bio cilj, posle ga Tole, baš, najurio ko kera, sto nismo prosli i sledeci, malte ne sto nismo osvojili Mundijal. E, onda Antara lepo tuži, dobije, mislim 2 miliona evra i ? Nikom nista. Čije pare je to Tole tako olako prokockao. Ne verujem da je tu beki dogovor, Antić je pun ko brod, mada, gde god se vrti velika lova, tu posla bas nisu sasvim čista.

srdjan

pre 5 godina

Besan je Sumabomba a ne spoominje minus 23 u odnosu na c.zvezdu i to je normalno,potrosio 2,2 miliona evra na Sumu,800000e na najgoreg trenera u ligi,700000 na tri leva beka nezna se koji je gori ,sve je med i mleko prosek navijaca po utakmici 2780 nikad manje publike.Zadovoljni su samo Sumabomba,Vucela i Vazura i niko a ma bas niko vise.

bebic04

pre 5 godina

Mihajlo,vidim da si ,,veliki strucnjak,, i da si pokiupio sve titule u evropi,pa sto se ne kadidujes za trenera Mancestera ili Bajerna,REALA ILI BARSE i pokazes svoje znanje i strucnost?Uostalom sta radis na nasim vestima?

Marinko Magla

pre 5 godina

Majstore,da imas markentiske strucnjake kao ato ima doktor ne bi se pisalo i pricalo tako. Da je Partizan osvojio Kup nisi mogao da procitas nigde vec posle 24 h,ali zato o provodu igraca Zvezde si mogao da citas nedelju dana.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija