• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

26.05.2018

16:13

PARTIZAN DOVODI GOLMANA RADNIKA! Stojković dobija zamenika u Humskoj!

Partizan

PARTIZAN DOVODI GOLMANA RADNIKA! Stojković dobija zamenika u Humskoj!

Podeli vest

Čelnici Partizana počeli su pregovore sa Radnikom oko kupovine golmana Nikole Vasiljevića

Čuvar mreže Radnika je imao odličnu sezonu, pogotovo je blistao tokom proleća i time skrenuo pažnju crno-belih na sebe.

- Istina je, postoji priča sa Partizanom, ali ne mogu ništa precizno da kažem, jer se razgovori vode na nivou klub-klub i sve će od toga da zavisi. Ako se Radnik i Partizan dogovore, nemam ništa protiv da obučem crno-beli dres - rekao je Vasiljević za Telegraf.

On je otkrio da postoje dve opcije oko njegovog transfera, koje zavise od statusa Vladimira Stojkovića u Humskoj.

- Postoji i “plan B”: ukoliko Stojković ovoga leta ne realizuje transfer u inostranstvo, u tom slučaju bih potpisao za Partizan i vratio se u Radnik na pozajmicu - rekao je Nikola Vasiljević, koji ima 21 godinu, a pre Radnika je bio član Slobode iz Užica i Radničkog iz Niša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zorkin

pre 5 godina

Ilijev se razume i u golmane ? Emila , Emila , Emila iz Vojvodine . Ja znam sve sto napisem vi ne stampate , a citamI Informer , i taj sto o tome odlucuje je verovatno bivsi . . . Zahvaljujem i trazite misljenje e nema vise , ovo je poslednje sto sam napisao Informeru . I pitanje sto brze bolje skinuste R . Antica , ne odgovara vam njegovo misljenje . Pozdrav .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija