• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2018

17:29

VELIKI PREOKRET U HUMSKOJ, ĐUKIĆ ZA SADA OSTAJE! Vazura: On je trener Partizana, ima ugovor još godinu dana!

Partizan

VELIKI PREOKRET U HUMSKOJ, ĐUKIĆ ZA SADA OSTAJE! Vazura: On je trener Partizana, ima ugovor još godinu dana!

Podeli vest

Preokret u Humskoj! Miroslav Đukić ipak ostaje trener Partizana, za sada, kako je rekao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura

Prvo se pojavila informacija da je uprava kluba na sastanku Upravnog odbora smenila Đukića posle godinu dana, ali Vazura je to demantovao.

Upravni odbor dobio je analizu sportskog sektora i za sad Ðukić ostaje. Saslušali smo pažljivo i bila je diskusija o statusu trenera. Nije se glasalo o njegovom poverenju, Ðukić je trener Partizana i ima ugovor još godinu dana. Sportski direktor i on će u utorak da se sastanu i da razgovaraju o pripremama za narednu sezonu  - rekao je Vazura.

Ðukić je u tek završenoj sezoni osvojio Kup Srbije, izborio je i proleće u Ligi Evrope i imao 17 bodova zaostatka za novim prvakom Crvenom zvezdom. 

Navijači "prnog valjka" i uprava kluba izuzetno su nezadovoljni radom trenera, koji je ipak tokom sezone uspeo da "pregrmi" nekoliko smena. I nakon osvojenog Kupa, pretio je otkaz šefu stručnog štaba, ali nakon dvoipočasovne sednice Upravnog odmora u ponedeljak, njegov status je nepromenjen, za sada kako je najavio Vazura. 

Problem je navodno u tome što Miroslav Đukić ne želi sam da ode, čeka da mu se uruči otkaz, pa bi Partizan morao da mu isplati 300.000 evra. Drugi je što crno-beli nemaju odgovarajući alternativu. Iako je sve bilo spremno za promociju Ilije Stolice u naslednika, ipak je došlo do zastoja. 

Podsetimo, Đukić je letos došao u klub posle odlaska Marka Nikolića u Videoton. Njemu je ovo drugi mandat u klubu iz Humske, a prvi put je vodio crno-bele 2007. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Uspešna sezona

pre 5 godina

Uprava proglasila veoma uspešnu sezonu, Djukic vec pravio planove za novu szonu i ? Tras. Otkaz. Ko ovde laže? Uprava sebe hvali kroz uspešnu sezonu, a daje otkaz treneru zbog neuspešnih rezulta. Lažu za sve pare.

Ivan

pre 5 godina

Prvi pametan potez unakazio klub jedva uzeli kup jedva uz srecu ostalo katastrofa gubili gubili gubili i zato nek ide sa srecom.Sad i otpustiti gomilu skarta neradnika koji su se setkali sremski njima otkaz odbrana nula skuplja i navala.

Rade

pre 5 godina

Djukic ucenjuje klub zajedno sa menadzerom ramadanijem ,sramota za klub to je zato sto navijaci nisuvslozni kakav ugovor je potpisan o tome se cuti i koji igraci treba da dodju preko istog tog menadzera stvar za policiju i pravosusdje ovo je pouzdan izvor blizak upravi da se zna ,tesko partizanu sa ovim i ovakvim poslom napisite da djukic ucenjuje partizan jet uo je izglasao nepoverenje sadasnjem treneru medjutim jedan poziv menja sve

Stojko

pre 5 godina

i uprava i djukic is, is, is. pojma nema niko.

Sale

pre 5 godina

Ostace da ih otera u DRUGU ligu i onda cao braco! Ja odoh sa lovom kuci, u La Korunju.

dušan

pre 5 godina

Ako on ostane,ko će da dolazi na stadion?Neće biti ni trista gledalaca,sve što je Nikolić,uspeo da skupi,sjedini ,animira,ovaj katastrofalni trener i demagog je uspeo da rastera i razjedini.On je pored linije samo nemi voajer,koji ima samo dva saveta,"mirno,mirno i stani polako".Nikakva reakcija,savet,promena,nikad kilavija i bezidejnija taktika.Što bi narod rekao"Zlo je kad ne zna,a učiti se ne da".Ne daj Bože da stvarno ostane, napravio bi takvo zlo koje se godinama ne bi moglo ispraviti.Za početak nek ga smene,a posle nek se pametnjakovići raskusuraju,ko je ovog antitrenera uopše doveo u Partizan.

Vizionar

pre 5 godina

Svee je jasno. Niko "pametan" nece da dodje , pa onda Djuka "mora" da ostane jer je bolji od onih , koji hice da dodju. Upravu treba smeniti da bi dosao pravi trener.

nenad

pre 5 godina

Igrajte se vi sa nasim zivcima pa ce te vi leteti umesto Djukica.Kako vas nije sramota da kazete uspesna sezona.Da smo uzeli prvenstvo pa okej ovako nula.Nacicemo nacin ili ne dolaskom na stadionili nesto drugo pa da vidimo sta ce biti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija