• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

28.05.2018

20:44

STANI BRE, GRANICA MORA DA POSTOJI! Veličković o uvredama: Motivišu me, ali...

Partizan

STANI BRE, GRANICA MORA DA POSTOJI! Veličković o uvredama: Motivišu me, ali...

Podeli vest

Razočaran je bio kapiten Partizana Novica Veličković posle poraza od Crvene zvezde (87:62) sa 25 poena razlike u prvoj utakmici polufinala Superlige

- Nerealan rezultat. Pao je gard tokom treće deonice i to je to. Ne smemo da o time razmišljamo, već da se pripremo za naredni meč. Nije nam lako, imamo dosta malera. Bandza Si, zatim i Marinković iskrenuo zglob. Ali to ne sme da utice. Moramo da slavimo u drugoj - kazao je Veličković.

Kao i u prethodnim derbijima i ovaj su obeležile uvrede sa tribina na njegov račun.

Nemam nista protiv toga da me vređaju. Rekao sam jednom dečku da je preterao. Mislim da mora da postoji granica. Stani bre, ja sam čovek porodičan i imam normalan život van terena. Poštujem Zvezdu i to je to. Mislim mene s jedne strane vrela atmosfera motiviše, ali granica mora da postoji. Nema publike u Suprligi, nije to samo ovde već na skoro svakom meču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 5 godina

Uvrede su postale uobočajen "dekor" na našim sportskim borilištima.Problem je ovde što je poluprazna hala,praktično bez hulugana,znači navijački krem,horski vređao Novicu.Predsednik Zvezde i FMP-a je uživao u tome,umesto da je uzeo mikrofon i pokušao da umiri navijače.U tome je razlika između njega i Vujoševića koji je to radio(i ne samo u tome).ali trošiti reči na Čovića?

mileta

pre 5 godina

MOJ SIN JE POD MORANJE MORAO DA USTAJE I ISPRATI DULETA NA AERODRUM U FRANCUSKU, A DA NIJE BIO BI AUTIRAN KAKO JE GOVORIO POKOJNI SALE MUTAVI.DULE V. JE UNOSIO MRZNJU I STRAST IZMEDJU DVA KLUB. PA TO JE IPAK SAMO SPORT.POZ. ZA VELICKOVICA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija