• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

29.05.2018

07:00

VUČELIĆ NEĆE DA PRIČA O ĐUKIĆU: Ništa vanredno se nije dogodilo!

Partizan

VUČELIĆ NEĆE DA PRIČA O ĐUKIĆU: Ništa vanredno se nije dogodilo!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić nije želeo mnogo da priča o sednici Upravnog odbora kluba i statusu trenera Miroslava Đukića

Miroslav Đukić je opet bio pred smenom, a  kako je nakon sednice rekao Miloš Vazura on je i dalje trener crno-belih.

Ništa vanredno se nije dogodilo, a od drugih iz kluba ste obavešteni i šta -  rekao je kratko za Mondo Vučelić.

Đukić je nedavno zaključio da je sezona bila vrhunska, a Vučelić nije želeo da ulazi u polemiku.

- Neću komentarisati ničije izjave. Partizan uvek ima trostruki cilj - prvenstvo, kup i da što duže igra u Evropi, što iz razloga prestiža, a pre svega materijalnih i finansijskih. To su neodvojivi ciljevi i ne može se jedan izdvajati i neki favorizovati. Partizan uvek igra da bude prvi, da osvoji kup i da ode što dalje u Evropi. Te želje su imale sve uprave, pa tako i ova. To je za Partizan notorna stvar.

Vučelić smatra da je sezona bila uspešna u takmičarskom smislu.

- Uzeli smo kup, otišli smo daleko u Evropi. Kad se analizira sezona, ne gledaju se samo rezultati, već i slabosti koje treba ispraviti. Veća je odgovornost ljudi iz kluba kad istupaju u javnosti, jer predstavljaju Partizan. Kada analiziramo unutar kluba uvek imamo otvorenu raspravu, ali kad se istupa u javnosti svi partizanovci treba da budu na strani Partizana i da misle samo na interese Partizana. Ko to ne radi, daje disonantne izjave.

Prvo čovek kluba tvrdi da Partizan jeste jedinstven.

- Partizan jeste jedinstven. Uvek se otvoreno razgovara da bi nam bilo bolje. Postoji ponekad neki disonantan ton, to se dešava, nekad neki istup u javnosti, ali ko to radi neka njemu služi na čast.

VELIKI PREOKRET U HUMSKOJ, ĐUKIĆ ZA SADA OSTAJE! Vazura: On je trener Partizana, ima ugovor još godinu dana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Lepe vesti za C. Zvezdu osvoice opet prvenstvo pa i kup i to lagano, a Vazura neka pika fudbal sa Vucelicem, Vuleticem i Ilievim a Djukic neka ih trenira, a sto se tice navijaca molice ih Vazura i uprava da dodju na stadion, ali dok je ova uprava i Djukic tesko da ce ih biti na stadionu igracete pred praznim tribinama.Najgori fudbal u Srbiji igrao je Partizan i to ubedljivo!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija