• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2018

16:47

POBEDI ILI IDI KUĆI! Čanak: Samo ako se borimo imamo čeu da se nadamo!

Partizan

POBEDI ILI IDI KUĆI! Čanak: Samo ako se borimo imamo čeu da se nadamo!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da crno-beli nemaju mnogo izbora u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige protiv Crvene zvezde, jer ih jedino pobeda ostavlja u igri za finale

Druga utakmica polufinala plej-ofa Superlige Srbije igra se u sredu od 20.30, a kao ni za utakmicu kada je Zvezda bila domaćin, nema ulaznica u slobodnoj prodaji.

- U situaciji smo iz koje nema nazad - pobedi ili idi kući. Zdravstveni bilten nije dobar pa će oni koji su spremni, morati da daju još više od sebe i da odigraju i za povređene saigrače. Nakon jučerašnjeg poraza, očekujem da ekipa pokaže reakciju i da odigramo borbeno od početka do kraja. Samo sa takvim pristupom imamo čemu da se nadamo - rekao je Čanak za klupski sajt.

Zvezda je u ponedeljak povela u seriji 1:0, a plasman u finale će obezbediti ekipa koja prva dođe do dve pobede.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stjepan supanac

pre 5 godina

ма нема проблема ...... звезда иде даље , остоја гарантује ....... па није ваљда џабе долазио у партизан

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija