• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2018

18:02

ĐUKIĆ SE IZVINIO VUČELIĆU I UPRAVI KLUBA! Trener Partizana žali zbog neprimerenih izjava!

Partizan

ĐUKIĆ SE IZVINIO VUČELIĆU I UPRAVI KLUBA! Trener Partizana žali zbog neprimerenih izjava!

Podeli vest

U prostorijama FK Partizan održan je sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, trenerom Miroslavom Đukićem i njegovim prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem

Posle sednice Upravnog odbora doneta, crno-beli su saopštili da Miroslav Đukić ostaje trener, a sada su se čelnici kluba sastali sa šefom struke, koji je nedavno u pojedinim izjavama prozvao neke od čelnika Partizana, u prvom redu predsednika Milorada Vučelića.

Zbog toga je posle sastanka uprave i trenera iz Humske stiglo saopštenje.

- Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje.

U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadložnosti, klupskih dužnosti i disciplina, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku kluba Miloradu Vučeliću i članovima upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja.

Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom kluba ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti - navodi se u saopštenju Partizana.

Miroslav Đukić po završetku sastanka sa čelnicima nije želeo da govori za medije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragica

pre 5 godina

On nije trener,nego šef stručnog štaba.Šta bi trebalo on da radi i da zna.Da selektuje ekipu,da zna da proceni sve vrline i mane igračkog kadra.Da zna kako da otkloni mane i unapredi vrline kod svakog igrača.Da praktikuje igru prema igračima kojim raspolaze.Da uigrava ekipu dok se ne postigne automatizam kako pojedninačih igrača,tako i linija i ekipe u celini.On treba sve ovo da zna da osmisli rad i da to da trenerima na realizaciju.Kada se sve ovo utegne i udahne snaga,onda dolazi do izražaja ono što stratega(šefa) izdvaja od poslovođe na gradilištu,a to je lucidnost, nerv,kada kako i koliko dozirati.Ovo bi bio neki okvir.E,dragi prijatelji,ovaj naš nazovi šef,nema nijednu vrlinu, a ni znanje da ostvari nešto od napred navedenog.On je po mom mišljenju talentovan da sve ovo okrene naglavače i što je najgore misli da će ga sutra krenuti samo nešto da se desi.Šta bi bilo to "da se desi" ne zna ni on,ali veruje da će sutra biti bolje.Uvenuće trava i lipsaće magarac,ali on neće nikad biti šef i trener.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija