• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

30.05.2018

07:00

NOVI KANDIDAT ZA TRENERA PARTIZANA! Ako crno-beli smene Đukića, meta je Milanič!

Partizan

NOVI KANDIDAT ZA TRENERA PARTIZANA! Ako crno-beli smene Đukića, meta je Milanič!

Podeli vest

Ukoliko Partizan smeni Miroslava Đukića, na njegovo mesto mogao bi da dođe Slovenac i bivši fudbaler crno-belih Darko Milanič, saznaje Informer

Milanič se pojavio kao još jedna opcija uprave Partizana, koja ne uspeva da pronađe zajednički jezik s Đukićem i dogovori raskid saradnje.

Čelnici Partizana su podeljenog mišljenja kada je u pitanju budućnost aktuelnog trenera i dolazak eventualnog naslednika.

580
HILJADA EVRA MORAO BI PARTIZAN DA ISPLATI ĐUKIĆU U SLUČAJU OTKAZA

- Još od ranije, kandidat za trenera crno-belih je Ilija Stolica, koji je želja predsednika Partizana Milorada Vučelića. Deo uprave želi Darka Milaniča iz Maribora, dok je jedan deo za ostanak Miroslava Đukića na klupi. Za sada još nema kompromisa - objasnio nam je izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Najveći problem je što bi klub morao da plati Đukiću preostali iznos do kraja ugovora, 400.000 evra, plus bonuse koji se odnose na ulazak u Ligu Evrope (150.000) i osvajanje Kupa (30.000), koje mu još duguje. To je ukupno 580.000 evra.

- Đukiću se duguju bonusi za ulazak u Ligu Evrope i za osvajanje Kupa. Klubu bi bilo previše da plaća sve to i još da izdvoji novac za novog trenera i pojačanja. U slučaju otkaza, klub će Đukiću plaćati godinu dana, kao što bi mu redovno davao platu. To bi prestalo jedino ako bi Đukić u narednom periodu preuzeo neki klub, tada ugovorne obaveze ne bi važile - objasnio nam je izvor. 

ĐUKIĆ SE IZVINIO VUČELIĆU I UPRAVI KLUBA! Trener Partizana žali zbog neprimerenih izjava!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija