• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2018

16:55

SAMO DA PONOVO UĐEMO U GRUPU LE! Vazura o narednoj sezoni, pojačanjima, Đukiću, Leonardu...

Partizan

SAMO DA PONOVO UĐEMO U GRUPU LE! Vazura o narednoj sezoni, pojačanjima, Đukiću, Leonardu...

Podeli vest

Partizanu je preko potrebno da spoji još jednu godinu u grupnoj fazi Lige Evrope, da bi obezbedio finansijski mir na duže staze, poručio je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura

Po oceni direktora crno-belih, prethodna sezona je bila uspešna za Partizan, a pogotovo na finansijskom planu i Upravni odbor je njom zadovoljan.

- Od Evrope smo zaradili 5,7 miliona evra i zahvaljujući tome smo isplaćivali obaveze redovno. Imali smo dobar letnji prelazni rok: Leonardo je otišao za četiri miliona, Milenković za 5,1, Mihajlović za 1,7, Đurđević za 2,5 miliona. Ispunili smo i ciljeve, u Evropi smo prezimeli posle 13 godina - zadovoljno konstatuje MIloš Vazura.

On je istakao da bi za klub bilo fenomenalno da ponovo uđe u Ligu Evrope.

Dug stalno padaNije hteo Miloš Vazura da govori o visini duga Partizana, jer je najavio da će klub uskoro objaviti detaljne podatke, ali je istakao:
- Pomeramo se korak po korak, koliko možemo. Svakog dana klub napreduje i u sve je boljoj situaciji - rekao je Vazura.

- Potrebne su nam spojene dve grupne faze takmičenja, to bi nas odvelo ka finansijskoj mirnoći u naredne dve-tri godine. Znamo da je od ove sezone otežan put kroz kvalifikacije, ali nadam se da sportski direktor i trener spremaju pojačanja, mi smo spremni da izdvojimo novac za njih - naglasio je Vazura.

Direktor crno-belih je najavio da će iz kluba otići nekoliko igrača, ali i da bi novo pojačanje moglo da stigne do kraja nedelje.

- Sada moramo da prodamo šta imamo. Za neke igrače je vreme da ih pustimo, da Partizan od njih zaradi, da stvorimo mir za narednu sezonu - poručio je Vazura.

Čelnik Partizana je priznao da je u kontaktu sa Leonardom, nekadašnjim ljubimcem "grobara".

- Imamo dobar odnos, on voli Partizan i Beograd. Leonardo je sada slobodan igrač, ima brojne ponude. Njegova očekivanja su velika, jer je imao takvu platu u Arabiji. Videćemo - ostao je uzdržan Vazura.

Direktor kluba iz Humske je demantovao da Miroslav Đukić ima klauzulu u ugovoru o odšteti u slučaju otkaza.

- Mi sa Đukićem nemamo problem, čak i da dođe do raskida saradnje, dogovor je da mu bude isplaćeno samo ono što je zaradio - naglasio je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale Padinjak

pre 5 godina

Imao sam zestoke okrsaje sa Panticem na jutjub kanalu i posle sa Agatonovicem na tviteru, jer su branili upravu. Posle me je Pantić banovao i otišao sam na tviter, kao i većina banovanih, i tamo imam slobodu govora, pa sam nastavio polemiku sa insajderom Agatonovicem, koji je za razliku od Pantića mnogo manje sujetan. Pogotovo je Agatonovic branio Vazuru, a brani ga i dalje. Moram reci da sam imao velike predrasude prema Vazuri, ali da je sada situacija dosta drugačije i da sam zadovoljan kako radi, pogotovo što teži da obezbedi maksimalne uslove sportskom sektoru, što oni trenutno ne koriste kako treba. Iliev i Đukić ako ostane, pod hitno da se presaberu i stvore tim kadar da vrati titulu i uđe u Ligu Evrope, inače nam sledi propast. Nemamo luksuz kao komšinica da igramo Evropu jednom u 10 godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija