• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

10:28

(VIDEO) INFORMER SAZNAJE: Partizan snimio špica u Portugalu!

Partizan

(VIDEO) INFORMER SAZNAJE: Partizan snimio špica u Portugalu!

Podeli vest

Novi špic Partizana u narednoj sezoni mogao bi da bude Rikardo Gomeš, dosadašnji član portugalskog Nacionala, saznaje Informer

Crno-beli su pratili tokom proleća Gomešove igre u Nacionalu i svidelo im se to što su videli. Navodno, do pre desetak dana je bio maltene "gotova stvar", a onda su se Partizanu otvorile još neke opcije, pa čelnici kluba i dalje vagaju koje je rešenje najbolje.

Ipak, ono što je definitivno, to je da će novi napadač Partizana u narednoj sezoni biti fudbaler iz inostranstva.

Fudbaler sa Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš je najbolji strelac druge lige Portugala sa 22 postignuta gola, kojima je pomogao Nacionalu da se vrati u elitu. 

Gomeš podjednako može da igra kao bočni i kao centralni napadač, a odlikuju ga brzina, snažan udarac i odlična igra glavom.

Rikardo Gomeš je do sada u karijeri igrao za Vizelu, Gimaraeš i Nacional.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija