• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2018

15:56

(FOTO) IZ PREMIJER LIGE U PARTIZAN! Slaviša Jokanović stigao u Humsku!

Partizan

(FOTO) IZ PREMIJER LIGE U PARTIZAN! Slaviša Jokanović stigao u Humsku!

Podeli vest

Slaviša Jokanović, trenutno najcenjeniji srpski trener, posetio je u četvrtak bivši klub - Partizan

Jokanović, koji je pre samo nekoliko dana uveo Fulam u Premijer ligu, posetio je svoje crno-bele u Humskoj. 

Posle velikog uspeha, srpski trener je odmor iskoristio da se vrati tamo gde je sve počelo - u Humsku. Trener Fulama je trenersku karijeru počeo upravo u Partizanu. Sa "parnim valjkom" osvojio je dve duple krune, prvi put u istoriji kluba. Takođe, klubu u kojem se igrački afirmisao doneo je dva nastupa u Ligi Evrope. 

U Humskoj su ga dočekali predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura. Trener je od crno-belih dobio dres sa brojem 1 i to isti model koji je dobio pre 10 godina na promociji od tadašnjeg predsednika kluba Tomislava Karadžića.

Jokanović je prvi put došao u Humsku još otkako ga je uprava nekadašnjeg prvog čoveka kluba Dragana Đurića maltene primorala da ode iz Partizana u jesen 2009. godine.

Fulam želi sa Jokanovićem na klupi da igra i u Premijer ligi, mada je srpski stručnjak nedeljama top tema u engleskim medijima. Navodno je jedan od kandidata za trenera Čelsija.

Partizan




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 5 godina

I trenutno i posle trenutno Radomir Antic bar sto se fudbala tice je tata.

Pedja

pre 5 godina

To je trener koji ima uspeh....a ovde se naravno srpskim metodom za prošlu godinu Milojević proglašava trenerom godine, pri čemu Nikolić osvaja duplu krunu....sramota al Srbija......

Mikilee

pre 5 godina

Sta ce dz.k..o tvoja slika među tim velikanima.Još istaknutija...E PARTIZANE šta si doživeo...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija