• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.06.2018

15:39

(FOTO) PARTIZAN JE NAJBOLJI IZBOR! Gomeš uzeo crno-beli dres sa brojem 11

Partizan

(FOTO) PARTIZAN JE NAJBOLJI IZBOR! Gomeš uzeo crno-beli dres sa brojem 11

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan predstavio je Rikarda Gomeša, napadača sa Zelenortskih ostrva koji je danas rekao da je imao mnogo ponuda

- Odlučio sam sa menadžerima da to bude Partizan, imajući u vidu kakav je to klub. Mnogo nam se dopao. Mislim da je ovo najbolja odluka, što se tiče razvoja - rekao je Gomeš novinarima na stadionu Partizana.

Ovaj 26-godišnjak je do sada nastupao za Nasional u Portugalu, a naveo je da je Partizan veoma poznat klub u Evropi.

Prošle sezone je dao mnogo golova za Nasional, a kako je rekao, nije postavljao ciljeve, ali da je spreman da da sve od sebe i u potpunosti doprinese Partizanu.

starsport

Pitanje da li je čuo za "večiti" derbi dočekao je osmehom i rekao: 

- Da, to je jedan od najboljih derbija sveta i već sam pogledao nekoliko snimaka toga. Nadam se da ću osetiti to što pre moguće i na terenu - poručio je igrač sa Zelenortskih ostrva, koji će nositi crno-beli dres sa brojem 11.

Kao jedan od motiva, naveo je osvajanje titule, s obzirom na to da do sada nije bio šampion sa nekim od svojih klubova, a igrao je za Varsim, Vitoriju Gimaraeš i Nasional.

Sportski direktor kluba Ivica Iliev poželeo je Gomešu sreću i da klubu donese mnogo radosti.

- Gomeš ima karakteristike koje su nam potrebne, on bi trebalo da bude bitan deo u našoj slagalici. Želimo samo da ponovi prethodnu sezonu u sledećoj - naveo je Iliev.

starsport

On je kazao da će biti dolazaka i odlazaka, ali "ne tako brzo kako bi želeo".

- Prelazni rok je usporen zbog Svetskog prvenstva, ali moramo da radimo brzo jer želimo da što pre imamo spremnu ekipu za početak sezone - kazao je Iliev.

Rikardo Gomeš je drugo pojačanje crno-belih, pošto je prethodno došao takođe napadač Nemanja Nikolić iz Spartaka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale Padinjak

pre 5 godina

Samo da i ovaj nije neka menadzerska kombinacija. O Kvrgicu i Zakaricu bruji insajder Agatonovic na twitteru. Dečko deluje obećavajuće na klipovima, sluti da je prava zver.

AS

pre 5 godina

ČOVEK DOLAZI IZ DRUGE LIGE I DA BI PONOVIO SEZONU MORATE PRVO DA ISPADNETE IZ PRVE U DRUGU LIGU.

Vizionar

pre 5 godina

Pa , nasa liga je na nivou svake druge lige , u Evropi , pa I njihove. Dakle, nista nije "promasio" tj. dosao je na pravo mesto . A ,to sto se mi zovemo , prva ili neka ixtra liga , to je samo nasa zelja da budemo sto veci jer znamo da smo mali.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija