• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

10.06.2018

14:11

CRNO-BELI NAGOVARAJU LEONARDA DA SE VRATI! Partizan bi morao da razbije kasicu zbog Brazilca!

Partizan

CRNO-BELI NAGOVARAJU LEONARDA DA SE VRATI! Partizan bi morao da razbije kasicu zbog Brazilca!

Podeli vest

Navijači bi rado ponovo u crno-belom dresu videli Leonarda da Silvu, pa ga crno-beli nagovaraju da se vrati u Humsku 

Kako prenosi Žurnal, možda baš nije realno da Leonardo ponovo obuče crno-beli dres, jer je izuzetno skup, ali to nije razlog da "parni valjak" ne pokuša da vrati ljubimca navijača.

Na ruku im ide i što je raskinuo ugovor sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije, međutim pitanje je da li Partizan ima novca da ga opet angažuje.

U nekoliko navrata je generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio da je u kontaktu sa napadačem, videćemo da li će uspeti da ga nagovori da se vrati.

Podsećanja radi,  Al Ahli je platio za njega četiri miliona evra i dao mu platu 2,2 miliona evra po sezoni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija