• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

14.06.2018

10:43

ŠOK TRANSFER IZ HUMSKE: Đorđe Jovanović prodat BRIŽU!

Partizan

ŠOK TRANSFER IZ HUMSKE: Đorđe Jovanović prodat BRIŽU!

Podeli vest

Šokantan transfer iz Humske: mladi napadač Đorđe Jovanović, koji je važio za veliku perspektivu Partizana, prodat je belgijskom Brižu

Kako je Informeru potvrđeno iz Humske 1, Đorđe Jovanović će narednih dana potpisati ugovor sa Brižom, a Partizan će od transfera zaraditi 700.000 evra.

Mladi fudbaler, koji ima tek 19 godina, odigrao je ove sezone 19 utakmica za crno-bele i postigao četiri gola.

Jovanović je u jesenjem delu sezone operisao prepone, pa je jedan deo šampionata propustio.

Crno-beli su tokom ovog prelaznog roka već doveli dvojicu napadača, Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića, ali se nije očekivalo da će klub napustiti Đorđe Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Stvarno velika sramota za sve u klubu. Sram vas bilo, rasprodajete nasu decu! Nije ni cudo sto se mnogi ljudi udaljavaju od kluba i beze glavom bez obzira. Prozivao sam tviter insajdera Agatonovica jer cesto menja misljenje i sada napada Vazuru i upravu, ali vidim da itekako ima razloga. Da Racic koji ne zna da hoda ode za duplo veci iznos od Jovanovica je tragedija i sramota! Uprava napolje!

Darko Pfc

pre 5 godina

Nije za 700.000€ vec za 800.000€ plus 20 posto od naredne prodaje to je tacna informacija . Lose vam je preneo vas izvor.

Koridori

pre 5 godina

Tako se to radi u velikom klubu, prodas mladog I perspektivnog igraca iz svog pogona za pola miliona, a kupis macku u dzaku za milionce. Bitno je da se obrce, a ovce na broju..Pi !

moma

pre 5 godina

Bravo za upravu.Tako se uništava klub,sve što iole obećava rasprodaj u bescenje,a onda dovodi Sume,koji se svi svode na minuse.Sve što je valjalo,generacija 96(Radonjić,Pantić i Živković),otišlo još smo i platili.Vlahović,Šaponjić,Bogosavac,Lukić,a sada i Jovanović.Da li ti ljudi,radi svog opstanka na čelu kluba imaju malo stida i obraza?Dvadeset miliona eura prihoda prošle godine spiskali i još povećali dug.Ako kosturi ispadaju iz ormara svakodnevno,valjda kada ih pokopamo dug mora biti za toliko manji.Kako se knjgovodstveno vode oprošteni dugovi igrača koji odlaze ili to neko pokupi u svoj džep,a na papiru je igrač isplaćen.Šest decenija navijam za Partizan i ništa me nije moglo sprečiti da odem na utakmicu ,ni +40 ni -20 C,a ovakav bezobrazluk nikada nije postojao.Željko Pantiću,veruj mi ,više volim Partizan od tebe,Vučele,Cezara i Vazure zajedno.

Djole

pre 5 godina

Šta vas to čudi,uobičajena priča u našim klubovima Naše klince prodati što pre,za kikiriki,a onda dovesti ispušene muštikle za ogroman novac.Poput,"Genijalca" Ilijeva sa njegovim bombama,liliputanske veroispovesti,koji vola možda mogu da ubodu,protiv Pofaličkog,a koštaju za naše uslove kao Ronaldo i Mesi zajedno!!!!!

Stojko

pre 5 godina

Uprava pravi sranja po obicaju. Jovanovic vise vredi od celokupne uprave. Zato uprava mrs napolje iz kluba.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija