• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2018

12:01

VANJA NIJE IMAO DILEMU: Za Partizan me vezuje mnogo više od ugovora!

Partizan

VANJA NIJE IMAO DILEMU: Za Partizan me vezuje mnogo više od ugovora!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Vanja Marinković potpisao je novi dvogodišnji ugovor i poručio da nije imao dilemu da će i u narednoj sezoni nositi dres matičnog kluba

Marinkoviću su prethodne obaveze prema crno-belima istekle završetkom sezone, ali je odlučio da produži ugovor.

- Partizan i mene vezuje nešto mnogo veće od ugovora. Samim tim, neke dileme nije bilo. Veoma mi je drago što ostajem i ubeđen sam da će naredna sezona, i za klub i za mene, biti puno bolja od prethodne. Pripremićemo se najbolje što možemo i dati sve od sebe da u svim takmičenjima budemo na nivou koji se od Partizana očekuje - rekao je Marinković za klupski sajt.

Ovaj 21-godišnji šuter u prošloj sezoni ABA lige prosečno je postizao 11,3 poena, a u Evrokupu 12,5. Naredna sezona biće mu šesta u crno-belom dresu iako ima tek 21 godinu. 

VANJA OSTAJE U PARTIZANU! Marinković u crno-belom još dve sezone, uz klauzulu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deki

pre 5 godina

bravo vanja.pusti ti ove sta pricaju o tebi.samo treniraj

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija