• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

18.06.2018

22:36

DUPLA KRUNA I GRUPNA FAZA LE! Nikolić postavio ciljeve u novoj sezoni

Partizan

DUPLA KRUNA I GRUPNA FAZA LE! Nikolić postavio ciljeve u novoj sezoni

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da se nada da će s novim klubom u sezoni koja uskoro počinje osvojiti "duplu krunu" i plasirati se u grupnu fazu Lige Evropa

- Nadam se da će ove godine naša ekipa napraviti iskorak više u Evropi. Veliki broj igrača je iskusniji igranjem u ovom takmičenju, iako će svakako biti teško jer je reč o dobrim ekipama - rekao je Nikolić za klupski sajt.

Partizan će ime protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evropa saznati u sredu kada je zakazan žreb za prvo i drugo kolo.

Kada je reč o domaćem prvenstvu, Nikolić je istakao da će crno-beli u svaku utakmicu ulaziti sa željom da pobede.

- Što se tiče domaćeg prvenstva, tu nam je već poznat prvi protivnik – Radnik iz Surdulice. U svaku utakmicu ulazimo sa željom za pobedom što je i filozofija kluba. Svaka utakmica se igra bez kalkulisanja, na pobedu. Što se tiče mojih očekivanja, slobodno mogu reći da je to 'dupla kruna', kao i grupna faza LE, pa ćemo za dalje videti -  dodao je doskorašnji fudbaler Spartaka.

Partizan se za novu sezonu priprema već desetak dana, a ekipa u petak putuje za Sloveniju na drugi deo priprema. 

- Svaki početak priprema je težak, forma se tempira za ono što nas tek očekuje cele sezone, jer sam siguran da ćemo igrati na tri fronta. U Partizanu se radi drugačijim intenzitetom što je normalno, jer je reč o klubu koji je poštovan kako u Srbiji, tako i u Evropi gde se stalno ide na titule i trofeje. To naravno nosi i određeni pritisak, ali sa tim se igrač mora nositi - rekao je Nikolić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija