• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kicker

29.06.2018

13:01

STOJKOVIĆ ODLAZI IZ PARTIZANA! Srpski golman najavio promenu sredine

Partizan

STOJKOVIĆ ODLAZI IZ PARTIZANA! Srpski golman najavio promenu sredine

Podeli vest

Najbolji srpski golman Vladimir Stojković najavio je da će napustiti Partizan u tekućem prelaznom roku

"Jedinica" srpske reprezentacije i crno-belih je posle ispadanja sa Mundijala dao intervju za nemački Kiker i tom prilikom rekao:

Ne znam da li ću i dalje nastaviti da igram u Srbiji. Za mene sad počinje prelazni rok i mislim da ću promeniti sredinu!

Na konstataciju da je zaustavio sve Nejmarove udarce na meču sa Brazilom, Stojković je uzvratio:

Osećao bih se lepo da smo pobedili i prošli dalje. To bi bio uspeh. Ovako... Nisam ja teniser pa da se radujem individualnom uspehu. Ovo je timski sport, ali su odlučili detalji i njihov individualni kvalitet. Nadam se da ćemo imati više uspeha u budućnosti - istakao je Stojković i dodao da nema nameru da se povuče sa gola reprezentacije.

Otkrio je Vladimir i jedan malo poznat detalj iz njegove karijere:

Pre sedam godina sam pregovarao sa Borusjiom Dortmund, ali jer to na kraju propalo - istakao je Stojković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Ti i neznas dalje od Cerovca!Palanka ti je tu u blizini.

Penzioner

pre 5 godina

Ti si NULA od golmana , BALERINA prava !!!! Toliko si DOBAR i KVALITETAN , da ce da se TUKU za tebe u prelaznom roku !!! Nisi bre ni za ......

straja

pre 5 godina

Nazalost protiv Svice nisi bas uspesan bio...a priznaces to je bilo vaznije!!!Uzgred zasto odlazis iz partizana sad kad si najpotrebniji...mislim rivalima a narocito jednom!!

Sasa

pre 5 godina

A ko je bio bolji od njega,verovatno Luka Milivojevic?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija